Besede svete jeremije – Jezusa

Besede svete jeremije – Jezusa 1280 720 UrošAdrian


Besede svete Jeremije – Jezusa

Vzel sem si nekaj časa za razmislek o tem, na kakšen način podati te besede, ki so s strani Njega v želji, da bi se človeštvo prebudilo v ljubezni, prišle do mene.

Rekel je:

Nihče nikomur ni enak, a hkrati smo si vsi podobni. Nebo izbere, medtem ko človek izbira. In prav zaradi tega, ker človek izbira, se na tvojem planetu Zemlja, lahko dogajajo stvari, ki so vse prej kot resnica najvišje ljubezni. So ljudje, ki imajo svojo višjo nalogo zastopati nas, predajati naša sporočila na Zemlji. Ko govorim o nas, so moje misli pri očetu in mojem višjem duhu. Tako kot rečete na Zemlji, V imenu očeta, sina in svetega duha. Vse to so tri resnice, ki imajo zelo veliko opraviti z nami. Nikakor pa niso postavljene kot brezosebne relikvije, ki jih mnogi opevajo v vaših templjih. Vsak od vas na Zemlji, tako kot tudi vsak od nas tukaj v vzporednem svetu, ima svoj tempelj imenovan TELO, čigar poglavar je SRCE in ne UM, kot bi premnogi rekli.

Ker obstaja tvoje življenje, je obstajalo tudi življenje pred tem. Zato, ker je obstajalo življenje pred tem, si ti v tvojem svetu postavljen točno na določeno točko, iz katere najlažje uresničuješ svoje poslanstvo. Poslanstvo je nekaj višjega, nekaj kar je zapisano v tvojem duhu in nekaj, kar si začel že v pretekli dobi, pa ti tam, zaradi preizkušnje, tega ni bil dano dokončati in uresničiti.

“Vsak od nas, v vzporednem svetu, kot tudi vsak od vas na Zemlji, ima poslanstvo”

Ali bi raje rekel ‘višje poslanstvo’, ki tvoj čas gibanja na Zemlji, pooseblja in ga dela ter napravi stvarnega. Četudi si navadni smrtnik, je tvoje poslanstvo lahko višje, četudi so tvoje telesne hibe zelo opazne, je tvoje poslanstvo lahko močnejše in četudi je tvoj obraz zmaličen, je tvoje poslanstvo lahko modrejše od premnogih poslanstev na Zemlji.

Imamo ljudi in imamo naše izbrance. Kar ne pomeni, da se imajo prav ti pravico postavljati na nivo najvišjega, ampak so v tvojem svetu postavljeni kot mediji, zato da na Zemlji širijo ljubezen, naše besede, naše modrosti in da v skladu s svojim življenjem širijo dobro v našem imenu.

Dragi popotnik, vsi smo povezani, vsi smo se nekoč, nekdaj že srečali in vsi imamo samo vzgib imenovan ljubezen. Človeštvo živeče na Zemlji pa je ljubezen preoblikovalo za svoje potrebe. Drži, da ljubezen je spočetje in novo rojstvo. Bodiva no vendar odkrita, brez tega ne bi bilo ne mene in ne tebe. Vendar ljudje v tvojem svetu, vse kar je dobro pojmujejo ljubezen. Nekateri so celo tako zelo zaverovani sami vase, da ljubezen poimenujejo tudi poteze, ki so precej na temni strani in so povezane s tem, kar vi poimenujete sovraštvo. Pri nas se temu reče LITAHORA ali pogojevanje.

“Kadar so ljudje, ki to počnejo v našem svetu, dobijo lekcijo.”

V vašem svetu na Zemlji pa se prav to v danem obdobju lahko širi in poglablja. Zato, ker se tvoji ljudje enostavno bojijo živeti to kar so. Enostavno se bojijo izražati to kar čutijo. Še manj pa videti to, kar bi morali videti.

Pa sva prispela do točke mojega bistva. So ljudje, ki so naši poslaniki in so izbranci, zato da širijo našo besedo in širijo dobro v tvojem svetu. Vendar je pa potrebno biti previden, saj imamo rojene izbrance in priučene izbrance. Rojeni izbranci, govorim o tistih izbrancih, ki so v dogovoru z nami in so z zapečateno dušno pogodbo, zavezani, da širijo dobro. Posledično jim to tudi omogoča preživetje v vašem svetu.

So pa tudi ljudje, ki so bili v tem življenju v tvojem svetu postavljeni na preizkušnjo, zaradi katere so skorajda odšli, tudi imeli srečanje z nami na nekem višjem dušnem nivoju. Vse to je resnica in vse to se dogaja, kajti mi imamo kot vodniki priložnosti vstopati v tvoj svet vedno, ko je to potrebno. Enostavno zato, da pomagamo razreševati situacije, ki jih ljudje vidijo samo kot fizično težavo.

So pa ljudje, ki so zaslišali klic in širijo dobro. Vendar ta klic ni rečeno, da je iz našega sveta. Lahko se tudi kdo iz sveta, kateremu vlada Lucifer, preobleče v kogar koli izmed nas in tako svojega izbranca nagovori v našem imenu, da ga naposled lahko uporabi za svoje namene temne ljubezni.

Nekaj ti bom položil na srce, dragi moj sopotnik. Ljudje, ki so izbrani, da nadaljujejo svoje poslanstvo, kar pomeni biti naš izbranec, kanal in medij, da širi naše uvide in našo besedo ljubezni najvišjega, se ne bo nikoli dvignil nad človeštvo, opeval da je on odrešenik njihovega stanja, širil da on zdravi, pričeval da je eden od nas.

Naša resnica, dragi popotnik, je vedno v tem, da smo vsi eno. Še naša knjiga, ki jo v vaših templjih uporabljate kot našo besedo, govori o tem. Torej, človek, ki je naš glasnik, nikoli ne ponižuje, ustrahuje, zapeljuje in ukazuje. Naš človek, naš kanal čiste ljubezni, bo vedno z najvišjo mero osebne čutnosti in zavedanja predal tisto, kar imamo povedati.

In nikoli ne bo sebe postavljal v svojo osebnostno prednost. On je samo naše orodje, s pomočjo katerega mi širimo dobro v svetu in on je samo materija, s pomočjo katere se tebe, dragi popotnik, lahko dotaknemo. Samo primer ti bom dal: v tvojih templjih imate izmaličene relikvije, da bi dojeli, da resnično obstajamo. Mi pa imamo svoje odposlance, žive ljudi, žive kanale, medije, ki vas lahko potolažijo, vas objamejo in poljubijo.

“Na svetu so zato, da vas naučijo ljubiti in da širijo dobro. Na svetu so zato, da se tvoj svet prebudi v ljubezni. Amen. “

Po Njem zapisal, Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.