Poklon Snežne Vile [Kanalizirana vodena meditacija]

Poklon Snežne Vile [Kanalizirana vodena meditacija] 640 360 UrošAdrian


Poklon Snežne Vile

Kanalizirana vodena meditacija za prave odločitve in nove začetke

Si želiš narediti spremembo, a se je nabralo preveč misli, ki ti povzročajo čustven vihar in še večjo zmedo v tvoji okolici

Veš kam, a ne veš kje začeti?

No, Nebo mi je zaupalo meditacijo, ki Ti prinaša poklon Snežne Vile. Ta poklon je poseben in močan, Že zaradi tega, ker se ob poslušanju le-te, v zaporedju 21 dni, uravnovesijo vsi vaši meridiani. Počasi se izlušči vsa dušna ter fizična navlaka.

Vodniki pa vas bodo s svojo prisotnostjo in neverjetno ljubeznijo najvišjega, ki so jo pridali v samo meditacijo, pripravili in postavili na začetno točko kreacije. Tako bo uresničitev želje vstopila v vaše življenje točno takrat in na način kot bo v tistem trenutku v vaše najvišje dobro.

Devet angelov Snežne Vile pa bo ob poslušanju v 21-tih dneh, enkrat dnevno, znova in znova uravnotežilo vaše stanje telesa s stanjem energije ter duše.

Vse situacije vam bodo, kar same po sebi, pričele prinašati odgovore in razrešitve. Za celotno uravnoteženje pa je priporočljivo, da se meditacija posluša na naslednji način.

Za kreacijo ene želje je priporočljivo

poslušati en interval po 21 dni

3 x po 21 dni

med vsakim intervalom mora biti 21 dni premora

Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.