Dvig osebnostne zavesti, smo v obdobju energijskega niča

Dvig osebnostne zavesti, smo v obdobju energijskega niča 1920 1280 UrošAdrian

Dvig osebnostne zavesti, smo v obdobju energijskega niča

Najpreprosteje je, da nadaljujeva tam, kjer sva končala. Ne spomnim se povsem natančno, kje sva končala, pa vendarle bova nadaljevala tam, kjer se nadaljevati sploh še da.

Dvig osebnostne zavesti, je tako rekoč odvisen od doživljanja tvoje preteklosti v sozvočju s tem, kar si kot osebnost, uspel doseči. Vem, da te obkroža nemalo informacij o tem in onem stanju. Verjamem, da se v vseh teh situacijah in informacijah, kaj je prav in kaj narobe, na trenutke z lahkoto izgubiš. A naj ti pomagam le v toliko, da se tokrat svetovna energijska era nahaja pet pred dvanajsto. Kar pa pomeni, da vse kar bomo videli, slišali, dojemali v naslednjih 22-tih dneh, je zgolj ‘prepih možganov’.

Zagotovo se sprašuješ, zakaj mnogi izkoriščajo ta ‘prepih možganov’ in ga še poglobijo v tem že tako težkem obdobju?

Lahko se zgodi, da boš ob mojem nadaljevanju tega zapisa, skomignil z rameni, ali pa celo kliknil z miško na ukaz ‘zapri’. Vse to sprejmem. Sprejmem pa tudi zaradi tega, ker se trenutno nahajamo v zelo nehvaležnem obdobju. Nahajamo se v obdobju energijskega niča. To ne pomeni, da bi želel tebe kakorkoli podrediti ali pa s prstom kazati nate, češ kako malo veš ali čemur ne verjameš.

Sam preprosto vem, da trenutno verjameš temu, kar ti narekuje tvoj um. Kajti prav v središču obdobja niča, v katerem se trenutno nahajamo, se vsakomur izmed nas sproži obrambni mehanizem in želja, če ne celo borba, za osebnostni obstanek.

Če vetra ni, tudi jadrnica ne more pluti v razburkanem morju v pravi smeri. In prav to je obdobje niča. Dogaja se vse, a hkrati nič. V trenutku imaš vse, že naslednji trenutek to vse lahko postane najstrožja prepoved. Vendar ne misli, da to počne okolica. To počneš ti, sam v sebi in sam zase.

Dejstvo je, da smo ti, jaz in mi vsi trenutno postavljeni v položaj, kjer nam je na dosegu roke vse. Pa vendarle moramo presneto premisliti, ali bomo to vse vzeli z odprtimi rokami ali bomo vzeli le del tega. Tukaj, dragi moj sopotnik, se začne tvoja osebnostna rast.

Naj se dotaknem še besed Svete Eremije, ki pravi: ‘Bog je dal človeku svobodno voljo’. Kaj od tega v tem trenutku drži?

Vse, a hkrati nič. V kolikor si pa dovoliva, poimenovanje ‘Bog’ razumeti kot nekaj, kar nam je dano na poti odločitve, kot moč uresničenja, pa vidiva, da lahko imava vse. Kmalu za tem pa tudi zaznava, da sva prav zaradi tega, ker si v tem obdobju dovoliva imeti vse, lahko za marsikoga čudna.

Marsikdo se bo lahko obesil na to, kar vam bom sedaj povedal. Ampak, v energijskem svetu, vsaj kar se tiče dviga osebnostne zavesti, to še kako drži. Pravila so tukaj zato, da jih kršimo. Na trenutke je to v energijskem svetu tako zelo samoumevno, da se sploh ne zavedamo, da so nas Vodniki postavili na točko preloma, kršitve nekega dogovora.

V kolikor si ne bi dovolili biti vodeni in se pripeljati do te točke, potem tudi osebnostne rasti v naši dušni osnovi, ne bi bilo. Ne govorim o skrajnosti kršenja pravil, ampak govorim o preizkušnjah, ki nam jih Višje Stvarstvo postavi, zato da lahko zorimo, zorimo in dozorimo.

V trenutku, ko brezpogojno zaupaš v višje vodstvo, si torej voden. Ko si voden, si dovoliš rasti. Ko si dovoliš rasti, se dviguje tvoja višja zavest. Vrhunec tvoje višje zavesti je zaupanje, tvoje osebnostno ter dušno prebujenje in opuščanje (odpuščanje) vsega, kar je bilo v tvoji preteklosti, da tam tudi ostane.

Naj na kratko povzamem besede Njih. Ko so dovoliš biti voden, nimata v tvojem uresničevanju ne strah in ne Ego, ki se med seboj dopolnjujeta na tvoji poti zorenja, kaj početi.

Torej, dovoli si brezpogojno zaupati v Ljubezen, ki naj te vodi v tem obdobju. Opazuj in kreiraj skozi čas in naj bo čas tvoj večni zaveznik na poti uresničenja, saj si bitje, ki je tukaj zato, da v popolnosti in brez dvoma vase, uresniči svoj višji namen.

V tem obdobju je torej zelo pomembno sprejemanje tistega, kar čutiš v sebi in veš, da je prežeto z Ljubeznijo Najvišjega. Ves ostali balast, ki pa samo povzroča odurno odvečno težo na tvoji osebnosti, pa samo odstranjuj, ga zavrzi s prav toliko ljubezni in zaupanja, kot da bi sebi privoščil nekaj zares lepega.

Da ne pozabim, kmalu po prvi spomladanski luni se vidimo, objamemo in kakšno rečemo. To zagotovo. Vse do takrat pa se še beremo. In ne pozabi, da si prav ti kreator tistega, kar lahko pokloniš z Ljubeznijo.

V imenu Ljubezni.

Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.