Se res dogaja zlati Sel?

Se res dogaja zlati Sel? 1920 1380 UrošAdrian

Se res dogaja zlati Sel?

Še vedno se nahajamo v obdobju, ki sem ga omenil zadnjič. Le s to razliko, da v teh dneh prehajava v drugo tretjino omenjenega obdobja. Ta pa je za razumevanje vsega dogajanja, iz preteklosti v ta trenutek in v prihodnost, še kako prelomna in pomembna.

Vsaka to obdobje s pridanim enim dnevom (22 dni + 1) ima namreč ognjeno središče. V tem ognjenem središču se venomer, že skozi tisočletja, dogaja boj med temo in svetlobo, med zlom in dobrim, med odločiti se zase ali potoniti v brezčasju. Verjamem, da se vse skupaj dogaja, dogaja in dogaja. Ogromno je navideznih datumov in možnih matric zaključkov dogajanja.

Vodje raznih takšnih in drugačnih bojev, so bili vedno načela, da je dobro biti korak pred ‘sovražnikom’ in ga tako imeti v lastni igri. Kar se na svetovnem globalu trenutno dogaja, pa je prebujenje človeštva. To ni tisto prebujenje, da se bova lepega jutra zbudila in rekla, da nama je v tem trenutku pa vse jasno.

V tem obdobju ostaja ogromno nejasnosti. Predvsem prikladno je, da tako tudi ostane. Namreč, če bi se vseh dogajanj iz zakulisja, tako v fizičnem kot energijskem svetu, zavedali, bi mnogi razmišljali tudi o lastnem koncu, lastnem zaključku življenja. Mnogi so prav to tudi poskušali, tako kot so si mnogi veljaki teme to tudi želeli, a jim ni bilo dano. Tisti, ki niso želeli ali niso zmogli razumeti širjave vsega dogajanja in posledične duhovne rasti, so se tako ali tako v preteklem obdobju že poslovili.

Midva, jaz in ti, ki to bereš, pa sva zagotovo postavljena na točko novega začetka. Vendar ne še zdaj. Tako kot sem že dejal, sva v drugi tretjini obdobja, ki ga nekateri, pravi poznavalci energijskega sveta, imenujemo tudi dušna smrt človeštva.

Tisti, ki se torej v preteklih mesecih, nismo poslovili, za kratek čas prestopamo v vice, medprostor dušne varnosti. Ne govorim, da fizično ne bomo mogli spremljati vsega, kar se dogaja. Vendar, da se vse skupaj, zaradi naše duhovne rasti, ne bo toliko dotaknilo, nas bodo Vodniki vzeli v svoje naročje.

Naslednjih, če sva povsem natančna, osem dni, se lahko za kratek čas, poruši prav vse, česar smo bili v zadnjih mesecih, tednih vajeni in lahko se nam za kratek čas znova odredi tako znan refren ‘ostani doma’. Naj te pomirim, to je v tem obdobju resnično samo prehodnega značaja. Kajti temelji, ki smo jih bili do sedaj vajeni, se bodo zrušili. Lahko, da na svojem fizičnem telesu, prav tega dogajanja, ne boš tako zelo občutil.

Vendar pa prihajajo meseci, za katere boš kasneje uvidel, da imajo svoj izvor dogajanja, prav v tem tednu. Zaključuje se vse in če je bila v preteklih letih duhovnost modna muha in se je lahko z njo ukvarjal vsak, ki je znal malo obrniti karte ter olepšati situacijo, prihaja sedaj čas, ko bodo vsi ti posamezniki počasi bili predani zatišju. Tako bomo ostali le tisti, ki vam lahko resnično stojimo ob strani in ob pomoči pravih Vodnikov, nakažemo, po kateri poti je resnično vredno hoditi, da se lahko znova osmisliš, ponovno srečaš sebe in doživiš svoj osebni uspeh ter uresničiš svoj dušni namen.

V svetosti tvoje zgodbe življenja, si vedno ti tisti, kateremu je dano brezpogojno odločiti se za ljubezen.

Kmalu po prvi pomladanski polni Luni se znova srečamo in objamemo. Vse do takrat pa ostani edinstven v objemu ljubezni.

Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.