Sporočilo Neba za 27. teden, od 5. do 11. julija 2021

Sporočilo Neba za 27. teden, od 5. do 11. julija 2021 1024 768 UrošAdrian

Sporočilo Neba za 27. teden 2021

od 5. do 11. julija 2021

Naj se sliši še tako zapleteno, se vam na Svetu rojeva povsem novo obdobje. Nova era, ki bi jo z lahko poimenovali ‘preizkušnja’. Tako bo, ta nov čas, deloval na vse tiste, ki ste v preteklih dneh, tednih, mesecih s pridom, kakšno stvar preložili na kasnejše obdobje.

Trenutki, katerim boste priča v naslednjih dneh, bodo spregovorili sami od sebe in iz vaše notranjosti izvlekli tisto, zaradi česar ste morebiti, v preteklosti, obstali na mestu. Nekateri, boste poklonjeno situacijo, lahko da tudi sprejeli kot samoumevno. Spet drugi, boste rešitev dane situacije, iskali zunaj sebe. A na pravo pot boste stopili tisti, ki boste preizkušnjo sprejeli kot izziv in si zaradi tega, znova osmislili svojo zgodbo življenja.

Vendar, pozor. Tukaj ne mislim na finančno obilje, marveč mi po mislih roji obilje Duše in tistega, kar ste prinesli s seboj na Svet. Vredno bo prisluhniti sebi, se izraziti in morebiti dokončno, zaradi vas samih, zapreti vrata tam, kjer ste že dolgo postavljeni v nehvaležne odločitve.

V teh situacijah se bo vredno končno odločiti. Kajti od vaše odločitve, bo dobesedno odvisno vaše dojemanje in videnje vseh situacij vnaprej.

Zapisano po pripovedi Nadangela Gabriela.

Dobro je vedeti!

V tem tednu bo v ospredju sozvočje energijskih števil 5, 1 in 8. Kar pa ne pomeni, da boste vse druge energije, lahko dodobra počivale. Energija števila 5 govori o senzaciji odločitev. Kar pomeni, da se je vredno odločiti, komu oziroma katerim odnosom boste v danem okolju, dali prednost. Energija števila 1 bi tukaj lahko bila v izdatno podporo. A tokrat igra povsem zrcalno vlogo. Je kot mašilo med ostalima energijama tega obdobja. Energija števila 8 pa tako, predvsem na karmičnih odnosih, prinaša bistven o bolj pozitiven razplet, kot je trenutno videti. Le zaupajte.

Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.