Sporočilo Neba za 28. teden, od 12. do 18. julija 2021

Sporočilo Neba za 28. teden, od 12. do 18. julija 2021 1024 768 UrošAdrian

Sporočilo Neba za 28. teden 2021

od 12. do 18. julija 2021

V čustvenem boju, v katerega ste postavljeni v vašem fizičnem Svetu, bo potrebno najprej poiskati sebe. V kolikor ne želite obstati na mestu, morate sebe postaviti na prvo mesto. Verjamem, da je to vse prej kot lahko. Imate znatno podporo tudi v sozvočju energij, ki vas podpiramo in tudi že dobesedno, hlastamo po tem, da bi vi nekaj spremenili.

Ko omenimo spremembo, bi se mnogi najraje vrnili v obdobje lastnega kokona, v objem lastnega objema in začutili tisto, pristno, prvo točko materine ljubezni. O tem govorimo, ker je prav v tem skrivnost uspešnega delovanja skozi prihajajoče obdobje.

Potrebno se bo soočiti z dejstvi, si dovoliti pogledati, kako lahko iz tega izvlečete najbolje zase in tukaj je vredno tudi opozorilo, da brez dobesedno rudarjenja po globinah vaše preteklosti, ne bo šlo. Nekateri boste to naredili zlahka, spet drugi se boste na to pot podali s strahom, z nemalo izgovori, da tega ne bi naredili.

Naj še opozorimo, da za to ne potrebujete ne občinstva, ne osebe, ki je povezana z vami in s to situacijo, marveč potrebujete le sebe, znamenje sebi lastne vrednosti in brezpogojno zaupanje, da zmorete naprej.

Tukaj nikakor ne govorimo o zaključevanju čustvenih navezav. Niti ne drezanja v to situacijo, kadar nekdo na drugi strani, ne želi slišati in ni pripravljen. Z drezanjem v tak odnos, boste samo še poslabšali situacijo.

Zato previdno, preudarno in z razmislekom. Pomembno je, da sami poznate svojo resnico in da tokrat resnično pustite času, da očisti vse, kar je potrebno in je v najvišje dobro vseh vpletenih.

Zapisano po pripovedi Nadangela Uriela.

Dobro je vedeti!

Tokratni preplet energij je precej zgovoren, saj podpira tri osnovne temelje 3, 6, 9 (razmislek, dejanje in zaključek). Življenjska energija v sozvočju energij števila 3, tako prinaša nove priložnosti, začetke in vas postavlja pred dejstvo, da bo potrebno nekaj spremeniti. S to spremembo boste tako tudi lažje pričeli uresničevati načrte, ki so lahko precej povezani tudi z vašo karmično nalogo, ali z vašim dušnim zapisom. Sozvočje energij števila 6, pa podpira predhodno energijo v tem, da le drzna sprememba, ki jo bo posameznik naredil sam pri sebi, lahko omogoči, da ob razmisleku o situaciji, iz določenega kroga negotovosti, izidete skorajda nepoškodovani. Vse skupaj se precizno nadaljuje v sozvočju energije števila 9, ki pa bi jo mnogi lahko precej površinsko poimenovali ‘veliki zaključek’. Ampak, tokrat pa ta energija govori o očiščenju in prehodu v novo ero in podpira nov začetek, za tiste, ki vedo, kaj zares želijo.

Glede na to, da v tokratnem tednu, energija enega sozvočja podira drugega in drugi tretjega, je to idealno obdobje, ki ga vredno posvetiti sebi, svojim načrtom in razmisleku o ciljih.

Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.