Sporočilo Neba za 29. teden, od 19. do 25. julija 2021

Sporočilo Neba za 29. teden, od 19. do 25. julija 2021 1024 768 UrošAdrian

Sporočilo Neba za 29. teden 2021

od 19. do 25. julija 2021

V zraku je čutiti kar nekaj napetosti, kar je vsekakor izvor dogajanje iz preteklosti. Dejstvo je, da ste bili potisnjeni ob zid, medtem ko ste zahtevali nekatere odgovore. Vendar vas naj vsaj malo usmerimo v naši dobri nameri.

Čas čustvenega razčiščevanja šele prihaja. V tem obdobju pa je še toliko bolj pomembno, da sledite tistemu, v kar dejansko verjamete in veste, da je situacije možno izpeljati v vašem okviru, brez nepotrebnih neviht.

Vsaka nevihta, predvsem čustvena nevihta, ki lahko nastane tudi v tem obdobju, vas bo namreč, predvsem na medsebojnih odnosih, lahko da precej izčrpala, ali pa celo predstavila vas v okolici kot nekoga, ki samo išče priložnosti, da bi se kje kaj zataknilo.

Tisto, o čemer razmišljate, čutite in vam je razvidno v vaši okolici, je vsekakor res. Ampak je v tem obdobju moč okolice tista, ki je trenutno nad vami. Dobro bi bilo pustiti času, da tokrat v popolnosti, opravi svojo nalogo. V nasprotnem primeru, tam kjer boste želeli karkoli dokazovati, čeprav imate vse potrebno za to, lahko ostanete praznih rok.

Drži, da bi kar najraje eksplodirali in zaključili, v trenutku. Vendar tega nikar ne počnite. Počakajte, da čas izriše prave podobe v času in šele nato pridajte svojo resnico k že tako obrnjeni situaciji, ki bo govorila o vaši realnosti in dobri nameri.

Ne pozabite na najpomembnejše, imejte se radi, najprej sebe in sebi ustvarite dobro okolje, da boste lahko takrat, ko bo to potrebno, v največjo oporo tistim, ki trenutno ne želijo ne slišati in ne videti resnice.

Zapisano po pripovedi Nadangela Gabriela.

Dobro je vedeti!

»OČISTI SE IN VSE.«, naj bo vodilo tega obdobja. V znatno podporo pa nam bodo še energije števil 8, 1 in 4.

Naj pojasnim, ko imam v mislih energije števil, mislim na tista števila življenjskih poti, ki imajo v tem obdobju posebno nalogo.

Energija števila 8 naj bi opevala večnost, neskončnost, kar bo pri razreševanju čustvenih situacij, pomenilo prav to, da bo do cilja preteklo še kar nekaj časa energije in spoznanj. Ne rinite torej v konflikte, če niste povsem prepričani, če je to res tisto, kar želite.

Energija števila 1 opeva začetke in tudi tokrat bo v osrčju treh števil tako. Da boste lažje prebrodili dolgotrajno dogajanje, vam bo energija tega števila, v izdatno podporo, saj vam bo omogočala, da se ustavite in začnete situacijo reševati z drugega zornega kota, pri čemer bo energija števila 4, tista zvedava energija, ki bo iz vas, v dani situaciji in v pravem trenutku, privlekla na plano ves ta srh negotovosti, zaradi katerega ste v preteklosti ostali na mestu. Ne prehitevajte v odnosih, prisluhnite sebi in šele za tem naredite korak.

Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.