Sporočilo Neba za 30. teden, od 26. julija do 01. avgusta 2021

Sporočilo Neba za 30. teden, od 26. julija do 01. avgusta 2021 1024 768 UrošAdrian

Sporočilo Neba za 30. teden 2021

od 26. julija do 01 avgusta 2021

Dobro je vedeti, da vsi načrti, katerih si se lotil v obdobju zadnjih dveh kolovratov mesecev), počasi pridobivajo na svoji moči. Pomembno je le, da se jih ne trudiš spreminjati in da ne dovoliš, da bi mnenje okolice vplivalo na drugačen razplet dogajanja, od tvojih zamisli.

Čas je tokrat na tvoji strani. Zato si ga dovoli uporabiti sebi v prid. Nahajava se v času, kjer bi se lahko z veliko mero, ukvarjal z drugimi in njihovimi načeli. Z največjo gotovostjo, lahko rečem, da se nahajava v obdobju celjenja ran, ki so nastale zaradi tvojega življenja po načelu naučenih vzorcev.

Prišlo je obdobje, ko bo na precej pretkan način izvabilo iz tebe moč, da dokončno opraviš s svojimi strahovi, z vzorci, ki ti onemogočajo, da bi stopil naprej ter prepričanji, za katere enostavno veš, da niso tvoja. Na drugi strani pa vstopaš v precej burno obdobje, kjer boš sicer gradil svoje odnose in si odstiral pot naprej, vendar se bodo našle premnoge kričeče branjevke na tržnici, ki te bodo vseeno želele prepričati, da še ni pravi čas.

Če jih boš poslušal, se boš dejansko ustavil za daljše časovno obdobje. Kar pa vsekakor ne bi bilo dobro, saj Nebo diha s teboj in vedi, da so vse situacije postavljene tako, da boš lahko v popolnosti izrazil sebe in ob močni volji tudi uspel.

Zapisano po pripovedi Nadangela Gabriela.

Dobro je vedeti!

To precej razburkano obdobje, s svojo zvedavostjo podkrepijo še energije števil 6, 2 in 8. Energija števila 6, ti bo v tem obdobju precej nadzorno izrisovala rešitve, dejstva, prepričanja, pa tudi naloge. Od tebe pa je tako odvisno, ali jih boš pripravljen videti. Energija števila 2, za odtenek ublaži težo predhodne energije in od tebe želi, da se prilagodiš, razčistiš in se v teh okvirjih kočno postaviš zase. Osnovno celico zavedanja, pa s svojo pretkanostjo, znatno podpira energija števila 8, kar bi sicer pomenilo neskončnost, predanost in delovanje. Vendar te v tem trenutku opozarja na to, da bi bilo vredno razmisliti, spustiti in odpustiti. Tukaj, kar ne rini z glavo skozi zid. Vse naredi v tehtnem razmisleku ter preudarnosti.

Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.