Sporočilo Neba za 32. teden, od 09. do 15. avgusta 2021

Sporočilo Neba za 32. teden, od 09. do 15. avgusta 2021 1024 768 UrošAdrian

Sporočilo Neba za 32. teden 2021

od 09. do 15. avgusta 2021

V zavedanju najvišje ljubezni, se nahajaš v trenutku odločitve. Ta odločitev je že dolgo tlela v ognjišču tvoje Duše. Pa vendar vse do določenega zavedanja o sebi, ki si ga prejel v preteklih dneh, nisi izbral dovolj poguma, da bi sprejel to odločitev. Četudi se zdi, da je še veliko, iz tvoje preteklosti, za razumeti, sprejeti in en nazadnje tudi počistiti, je prav zdaj tisti pravi čas, da narediš korak naprej.

V višjem zavedanju, je prav zares že vse pripravljeno za to, da se boš ti kot utelešena Duša, najlažje izrazil in si dovolil izraziti tisto, zaradi česar si, zaradi česar obstajaš ter da boš korak za korakom počasi, prav zares počasi, pričel uresničevati svoje višje poslanstvo.

Odmisli svoja nesoglasja, ali razmišljanja o tem, kako zelo boš čuden za tebi ljube, če stopiš na svojo pot izraznosti. To je, v tem obdobju, tista prava in edina pot, da se zares uresničiš.

Zapisano po pripovedi Nadangela Gabriela.

Dobro je vedeti!

Zaključen krog v energijah števil 6, 9 in 4, kriči o drznosti. Kar pa pomeni, da bomo primorani v tokratnem obdobju, postaviti določene temelje in ne nazadnje sprejeti tudi odločitev, o kateri že lep čas razmišljamo. Podpora za to, da naredimo prve odločilne korake, je v tem sozvočju energijskih števil tista, ki govori sama po sebi. O čem govori? Govori o drznosti, ki jo znatno podpira energija števila 6. V svojem zrcalu ji drzne preobrate narekuje energija števila 9. Skupaj pa nas dobesedno vabita, da naredimo drzne korake in ne nazadnje, nekaj spremenimo. Energija števila 4, pa je tokrat tista, ki bo ločila razmišljujoče od drznih. Kar na dolgi rok lahko govori tudi o znatni tišini. Pa vendar, vse tri energije v povezavi, spodbujajo in nas podpirajo pri tem, da končno naredimo spremembo ali več njih, ki bodo služile nam in ne mi njim.

Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.