Znanilcem teme bo odbila zadnja minuta

Znanilcem teme bo odbila zadnja minuta 1920 1282 UrošAdrian

Znanilcem teme bo odbila zadnja minuta

Konec vseh koncev, veliki preobrat se bliža s svetlobno hitrostjo. Razodetje, ki smo ga vsi, bojevniki svetlobe, tako srčno pričakovali, je tukaj. Zgodil se bo in na veliko žalost mnogih, ki menijo, da vse prej doživeto, ni zmanipulirano iz strani človeka in da tako žal mora biti, pogubno.

Verjamem, da je zaključek predhodnega stavka nekoliko strah vzbujajoč. Ampak tako je. Že pred časom so dejali, ko je vojna, naj bo vojna samo med tistimi, ki sledijo temi. Ampak tako kot v vseh pripovedkah, pravljicah, basnih in podobno, zmaga dobro, tako se bo zgodilo tudi tokrat, da bo svetloba zasenčila temo.

Mnogi se boste sedaj vprašali, zakaj bo svetloba zasenčila temo in je ne razsvetlila?

To je največja skrivnost energijskega obstoja. Namreč, če želimo da dobro zmaga nad zlim in da Svet spet objame ljubezen, je potrebno storiti le eno. Potrebno je spustiti, prepustiti in narediti nekaj, kar znanilci teme in njihovi sužnji, ne zmorejo. Potrebno je zaupati. Zaupanje je namreč najmočnejši krik srca, v zavedanju ljubezni.

To govorim zato, ker so znanilci teme lahko mnoge preobrazili v svoje pokorne sužnje ravno s tem, ko so jim odvzeli vrednost, njihovo osebnost in izničili njihovo zaupanje. Tako namreč lahko najlažje zasužnjiš človeka in ga postaviš na raven okrutne živali, ki ti bo zvesta in uslužna v vseh pogledih.

Mesece in mesece smo, tako na fizičnem nivoju, priča prav temu. To pa zato, ker je želja prav znanilcev teme, da se obče ljudstvo ne bi zmoglo ukvarjati z resnico. Kajti mnogi so, v zadnjih mesecih, so videli, slišali in ne nazadnje tudi občutili tisto, o čemer so samo pripovedovali ti znanilci teme.

Nenazadnje, so obče zavedanje postavili na tak nivo, da imajo samo oni čarobno paličico in da imajo samo oni zdravilno moč, ki lahko odreši obče ljudstvo. Mnogi, premnogi so jim slepo sledili in jim sledijo še danes. Nenazadnje celo širijo njihova načela in verjamejo v njihovo iskrenost.

Nekoliko mi je žal, da moram uporabiti to besedo, ki bi jo moral uporabiti že nekaj pisanj nazaj. Zgodila se je obča zloraba ljudstva. Zakaj? Najprej ti odvzamejo lastno vrednost, te prepričajo o tem, kako imajo samo oni prav in potem ti z nasmehom ter leskom v očeh ponudijo še čudežno rešitev. Obča zloraba, hvala višjemu zavedanju, zaradi nenehnega prebujanja redkih posameznikov, ni bila tako zelo močna.

Medtem, ko pa bo ta čudežna rešitev z nasmehom, bo s koncem devetega kolovrata (meseca) skozi celotni deseti kolovrat in z začetkom enajstega, pogubna za najmanj 40% tistih, ki so ta poklon rešitve z nasmehom, v upanju na boljši jutri, celo sprejeli.

Tak je poklon življenja. Hvaležen sem svojemu zavedanju o energijah in zavedanju tega, da obstajajo in so energijski zapisi o koncih, ki si jih posamezniki kot Duše, zapišejo sami, se preden se utelesijo v svoj tempelj. Zato tudi ne dajem poudarka na biti ali ne biti, poslušati ali obstati. Vendar, me nekoliko bega dejstvo, koliko nekaterih posameznikov si je zapisalo in ne nazadnje tudi izbralo tak konec.

Vse je in bo skozi vsa življenja, postavljeno v imenu najvišje ljubezni. Torej nekje na koncu nebeškega tunela se že lesketa lučka, ki je videti kot majhen plamen svečke. Tisto majhno upanje, ki ne bo nikoli ugasnilo in pravi, da za živeti življenje ni nikoli prepozno. Tudi takrat ne, ko veš, da se tvoj konec zgodi prav zaradi izčrpanosti templja, v trenutku tvoje dušne izbire, po dušnem zapisu, v skladju in imenu božje previdnosti.

Poklanjate objem ljubezni, širite dobro in imejte se radi.

Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.