Nauk Vesele Babice po starodavnih zapisih

Nauk Vesele Babice po starodavnih zapisih 1920 1440 UrošAdrian

Nauk Vesele Babice po starodavnih zapisih

Zaupali so mi, da je potrebno še zelo, zelo malo, da v popolnosti zasije diamant ljubezni. Da se izbrusi in da se vzpostavi v ravnovesje. Namreč, območje, kjer danes stoji Slovenija, je že od nekdaj veljalo za središče ozaveščenih magij. Kar pa pomeni, da sta tako bela kot tudi črna magija, tukaj precej prisotni. Naj samo še pridam, da brez črne magije ne bi obstajala bela in obratno.

Kajti, vse kar obstaja v zavedanju človeškega uma, ima nekje svoje ravnovesje. Prav to ravnovesje pa nam omogoča, da smo skladni in se uresničujemo v svoji višji nameri. V zadnjem obdobju dogajanja čustvenega razvrata po celem Svetu, pa je prav to ravnovesje pomendrano in porušeno. Kajti, le tako je Vesela Babica, lahko pričela uresničevati svoj globalni namen in namero. Pri tej nameri pa je bila, prav zaradi tega tako uspešna, ker je v svoj krog poklicala nemalo brihtnih palčkov, ki so v njenem imenu in za dobro plačilo v diamantih, seveda, ozaveščali ljudstvo o novih danostih, zapovedih in podobno.

Veljalo je pravilo, da tako kot zapove Vesela Babica, tako tudi je. Vendar vem, da je v našem prostoru njeno zaledje, v imenu starodavnih zapisov, zelo obširno. Zahvaljujoč temu zaledju, pa je Slovenija kot naravni prostor skozi obdobja in mahinacije starodavnih ljudstev, lahko preživela.

Tako kot zapove Vesela Babica, naj se tudi zgodi. A, kaj ko so vnučki Vesele Babice, v zadnjih enaindvajsetih dneh, nekoliko izgubili na veljavi, saj jih je sama postavila na preizkušnjo. Tako so se v prepričanje njenih lastnih zapovedi, prav oni zapletli v lastne besede. In kar je trenutno videti kot veliko nesoglasje, za Slovenijo predstavlja ciljno ravnino, razreševanja in rešitve dane situacije.

Toda, glej ga zlomka. Prav v tem zapletu, naj bi kar naenkrat veliko število posameznikov obiskalo Veselo Babico, popilo z njo kavico ali čaj in jo s tem blazno razvedrilo. Vendarle bi bilo pametno, pustiti Veselo Babico, da še naprej opravlja svoje delo tam, kjer jo zares potrebujejo.

Vesela Babica je namreč glasnica starodavnih zapisov, imenovana modrost razrešene ljudske usode. Po njenem pripovedovanju se Slovenija kot oaza miru in višje ljubezni, prebuja v občem zavedanju ljudstva. Kar pa potrjuje tudi energijsko pravilo. Namreč skrivnost dveh 11-ic prinaša svoj višji pomen in pomeni v božjem imenu: ‘Zaupam v božjo previdnost’.

Ta višja energijska resnica, pa nikakor ni iz trte zvita. Namreč, v letošnjem letu še nismo doživeli skrivnosti enajst, enajst. Tako bom zdaj zapisal, to kar sem že večkrat povedal. Čas velikega zaključevanja, spoznanja premnogih resnic o ljudstvu, o sebi, o dogajanju in o zavedanju, se bo odvijala prav v času med 11.10.2021 in 11.11.2021. Kar pa tej skrivnosti doprinese še dodatno moč s tretjo 11-tico (11, 11, 11).

Po pripovedi Vodnikov, glede na starodavne zapise, pa se na točki 11, 11, 11 vedno zgodijo veliki, na trenutke mistični, pa vendar življenjski preobrati v pozitivno smer. Tako lahko tudi z vso gotovostjo in zavedanjem v to, kar pojmuje Nebo, zatrdim, da je 11.11.2021 skrajni datum, ko se naj bi vsi ti pretresi, dogajanja, prepričevanja, ustrahovanja, nadlegovanja, zagotovo zaključili. Vendar se moramo zavedati, da so popotresni sunki obstajali in bodo obstajali za vedno. Zatorej, jih lahko zavoljo uravnoteženja energije Sveta, sicer v blagi obliki, pričakujemo tudi še v letu 2022.

V človeški nečimrnosti zavedanja, vsaj tako pravi Vesela Babica, pa je lažje pričakovati nekaj, kot pa samo čakati na željeni vzhod sonca. To sonce bo grelo toplo in z ljubeznijo božalo naša lica. Če pa bomo to doktrino nežnosti, predanosti in razodetja zmogli prenesti še v svoje zgodbe, pa bo to še toliko bolj močno vplivalo na kolektivno in občo zavest ljudstva.

Včasih zavedanje, da prihajaš iz ljubezni, ni dovolj. Kajti, največje mojstrstvo je vedno in vsakem trenutku, preprosto dovoliti biti ljubezen.

Mir v srcu v imenu najvišje ljubezni.

Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.