Sporočilo Neba za 39. teden, od 27. septembra do 03. oktobra 2021

Sporočilo Neba za 39. teden, od 27. septembra do 03. oktobra 2021 1920 1280 UrošAdrian

Sporočilo Neba za 39. teden 2021

od 27. septembra do 03. oktobra 2021

V zavedanju vseh zavedanj, v modrosti vseh načrtovanj in vseh tvojih načrtov v zadnjih dneh, je vredno, da ozavestiš, da je prav vse uresničljivo. Prihajaš namreč v zelo primeren čas osebnostne kreacije. In to naj bo tvoje vodilo tudi v prihajajočih dneh.

Vendar, ne pozabi, da ko govoriva o kreaciji, govoriva o tvoji srčni kreaciji. Kar pomeni, o kreaciji, ki je povezana s tvojo Dušo, s tvojim potencialom in s tem, kar dejansko si. Zato torej, je tukaj zate zelo primeren čas za nove začetke na izbranih področjih. Po drugi strani, pa se bodo tudi lahko razjasnile premnoge nejasnosti v pogledu biti ali ne biti z nekom v čustvenem odnosu.

Prav tako je za čustva, tukaj precej pripovedno obdobje. Kajti, vse tisto, kar je moralo oditi ali se raziti, je prav, da je dočakalo svoj konec. Vse tisto, na področju čustev in medsebojnih odnosov, kar je vzdržalo vse viharje, pa bo ostalo tukaj in ti v njem. Zato se, prosim, nehaj spraševati kako in kaj in preprosto bodi.

Vem, da je to mojstrsko dejanje, ampak preprosto pusti, dopusti, ne nazadnje spusti in dovoli, da ti življenje pokaže, kako je lahko lepo. Kajti, življenje je tvoje in vsak trenutek v njem je tukaj zato, da ga obarvaš po svoje.

Vedi pa, da si neglede na vse, kot tudi neglede na to, kako si se spopadel z vsemi neprilikami in viharji, zagotovo lahko ponosen nase. Prav tako bi bilo zelo dobro, da to zavedanje obdržiš in ga preneseš v svoje naslednje delovanje. Vendar te prosim, da ne pozabiš, da je prav vse uresničljivo v teh nekaj dneh, četudi samo pomisliš na situacijo.

Bodi torej pozoren na svoje misli in na svoje želje ter preprosto živi življenje.

Zapisal po pripovedi Nadangela Rafaela, Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.