Vse je prav in vse ima svoj namen

Vse je prav in vse ima svoj namen 2560 1707 UrošAdrian

Vse je prav in vse ima svoj namen

Vsak zakaj, ima svoj zato. Čeprav, ozirajoč se na dogajanja preteklih mesecev ali celo let, bi lahko rekli, da se dogaja vse, a hkrati nič in da je vse, kar se dogaja, nekoliko brez pomena. V kolikor si dovoliva pogledati širše, zaznava, da vsaj iz strani energij, tako razmišljanje, ki ga ima čuteče bitje, ni daleč od resnice.

Namreč, najbolj hrupno, zmagoslavno in samozavestno se počutimo na goli točki nič. Na točki rojstva in na točki zaključenega kroga tu bivanja. Vse, kar je vmes, je življenje. In prav to življenje ne bi imelo smisla, če v tem trenutku, na globalni osnovi, ne bi doživljali, kar doživljamo. Smo na točki nič in da bo ta točka lahko na novo zasijala, se mora zgoditi zaključen krog življenja.

Nahajamo se namreč v brezčasnem obdobju prihajajočih 21 dni. Prav to obdobje je lahko tudi trenutek pred prehodom v večnost, ko se ti bo dogajalo, da boš korak za korakom, ponavljal vzorce, ki si jih že predelal. Ali celo pojasnjeval razmišljanja, ki si jih, po tvojem mišljenju, že predelal.

Vendar so rekli, da se to mora zgoditi, da moraš pred vnovičnim večnim prebujenjem, oprostiti tistim, ki so te prizadeli. In to zadoščenje privleči iskreno iz svojih globin. Da moraš enostavno spustiti vse tisto, kar ti je do tega obdobja, onemogočalo biti. In da bi bilo vredno doživeti neverjetno osebnostno preobrazbo ali celo katarzo, pri doživljanju iskrenih občutkov v odnosu do sebe.

To drži. V svojih zapisih sem namreč že večkrat dejal, da bo prišlo obdobje, kjer bo uspešen lahko samo posameznik in da bo le posameznik v svoji skupini, lahko deloval le na način sprejemanja sebe. Prav na pragu takega obdobja, se nahajamo zdaj. Kajti vsak posameznik šteje. Kajti vsak lahko s svojimi prepričanji ali celo z nadzori, pripomore k prebujenju širše množice, ki plaho in nevedno premleva, kaj se je zgodilo.

K temu lahko pripomoreš samo tako, da ostaneš edinstven, da se ne trudiš postati slaba kopija nekoga. Kajti v tebi tiči ves Svet. Potrebuje te, da ga s svojo modrostjo ozdraviš in korak za korakom, s spontanimi dejanji zaceliš rane malodušja, ki vlada med nami.

Prišel bo čas, da prisluhneš svojemu klicu in da skozi obdobje prebujenja, ustvarjaš kreacijo ali več njih, po svojem klicu Duše. Okolica te potrebuje. Potrebuje te tvoja družina, potrebujejo te prijatelji, potrebuje te Svet in potrebujejo te zasenčene Duše.

Prav te Duše, ujete v malodušju in po padcu reptilskih sil, čakajo nate, da jim kot luč ozavestiš njihovo vest ter osvetliš vrednost življenja. Vsak je pomemben in tako naj tudi ostane. Saj le tako bomo lahko premagali tisto, zaradi česar smo se kot kolektivna zavest, znašli v danem trenutku. Teh 21 dni bo pričalo prav o tvoji moči dojemanja, o skušnjavah in preizkušnjah, ki jih lahko sprejmeš v svojo zgodbo življenja kot nalogo ali pa kot izraz tvoje nemoči.

V tem obdobju lahko največ narediš zase, tako da si končno prisluhneš in si preprosto dovoliš biti nepogrešljiv kamenček v mozaiku lastne zgodbe. To, o čemer boš naslednje dni razmišljal, temu čemur boš teh 21 dni dajal pozornost, se bo brezpogojno materializiralo v tvoji zgodbi življenja, nenazadnje tudi uspehov.

V tebi je moč, da lahko premakneš tudi goro, če se za to odločiš. V tebi je torej moč odločitve, s katero se zmoreš postaviti zase. Zato torej, sledi svojemu notranjemu glasu in naj vsak tvoj korak zase, izriše točke uspeha v tvoji prihodnosti.

Lahko je videti, da sem tokrat precej pokroviteljski, ampak na vrsti smo, mi kot posamezniki, da preko lastne izraznosti, znova ozavestimo Svet.

Uroš Adrian

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.