2 skupinsko sprostitveno srečanje z Urošem Adrianom v Miklavžu
DATUM:

Nedelja, 04. decembra 2022

LOKACIJA:

Kulturni dom Miklavž, Cesta v Rogozo 11, 2204 Miklavž

ČAS:

od 16.00 do 18.00 ure (2 uri)

TVOJ PRISPEVEK:

20 €

V objemu Ljubezni, premnogih radosti in neverjetne moči topline, je prisotnost Bitij Svetlobe ter Njih entitet, resnično neverjetna Tako milo, skoraj neopazno, pripovedujejo. Tukaj so. Za nas. Nas vodijo, varujejo, botrijo in vabijo, da zaplujemo z njimi. Zaplujemo v življenje in vstopimo v svoj Sveti prostor uresničenja.

Prav zato Te v tem pripovednem decembru, vabim na drugo srečanje skupine, v objem Angelskega sozvočja

To srečanje bo posebno in neponovljivo. Edinstveno bo prav zaradi kanalizirane meditacije, kjer bo našel vsak udeležencev odgovor ter usmeritev. Vse skupaj pa bo podkrepljeno še s pripovedjo Duš, ki se bodo na svojstven način dotaknile prisotnih,

Za lažjo sprostitev in čutenje prisotnosti, potrebujemo: svojo udobno blazino, povšter za podporo glave, ledvenega predela ali nog, steklenico z vodo ter nekaj za ogrniti oziroma pokriti.

Kaj se dogaja, kaj lahko pričakuješ?

Srečanje deluje blagodejno na vse čute in nežno obudi vse ravni zavesti. Tako tudi čustvovanje dobi povsem nov pomen. Začne se Dušno luščenje (nesoglasja, žalost, zamere, negotovosti), kar pripelje do Dušnega celjenja ter brisanja tako, fizičnih, miselnih, kot energijskih blokad.

Nekateri dobri učinki srečanja:

Sprostitev in olajšanje, sprva morda lahkotno utrujenost, voljo do novih spoznanj, boljšo samosugestivnot ter posledično tudi boljšo samopodobo, zaupanje vase, čutenje hvaležnosti, osebne povezanosti ter pretočnosti.

Način prijave in plačila:

  Polja označena z * so obvezna.

  Zaradi lažje organizacije so obvezne prijave. V kolikor imaš težave pri prijavi, piši na e-naslov: info@urosadrian.com, ali preko telefona na 040 262 702 (SMS), do vključno petka, 02.12.2022

  Ob predhodnji prijavi, preko e-pošte ali SMS-a, je plačilo možno  ob prihodu.

  Tvoj prispevek:

  20 €

  IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

  Moje delo temelji na prirojenem daru, ki ga imam od rojstva. Vse je podkrepljeno z dodatnimi znanji in izkušnjami, ki sem jih z leti pridobival in nadgrajeval. Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev, ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovnega delavca. Moje delo je poučne in informativne narave.

  Obisk pri meni je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve posameznika, po obisku pri meni. Pridržujem si pravico, brez predhodnega obvestila, do spremembe cen, delovnega časa ali lokacije poslovanja. Pridržujem si pravico do zavrnitve stranke, v kolikor ocenim, da bi lahko kakorkoli škodovala meni ali mojemu delu. Stranka s svojim naročilom ali/in obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala, z izjavo o omejeni odgovornosti ter daje svoje soglasje za izvedbo storitve.

  Close Cart
  Back to top
  Nastavitve zasebnosti

  Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

  Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
  Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
  Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
  Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
  Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.