Bodi kreacija obilja in višje Ljubezni, Laško 2021
Edinstven celodnevni dogodek po pripovedi Neba z Urošem Adrianom ter "Nepremagljivo" gostjo
DATUM:

sobota, 04. september 2021

TERMIN:

do 10.00 do 18.00 ure (8 ur)

LOKACIJA:

Kongresni Center Thermana Park Laško | Dvorana Gala
(Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško)

Čarobno potovanje, ki ga lahko Duša izkusi skozi čas življenja, traja zgolj en sam trenutek, ta se niza v naslednji trenutek in tako ustvari doživljanje mnogih trenutkov v sozvočju z energijo Duše.

Naše fizično telo je tako tempelj, v katerem domuje Duša. Tako kot iz dneva v dan, skrbimo za naš tempelj, bi bilo vredno tudi skrbeti za doživljanje tega niza trenutkov kot tudi za čustvovanje. Čustvovanje, ki ga mnogi, v svojih vsakdanjikih, zaradi tega, ker morajo živeti po načelu ‘biti popoln’ pozabljajo, da so v resnici, v svojem globljem smislu, vedno popolni v svoji nepopolnosti.

Zavedanje tega, kdo smo v svojem notranjem bistvu, nam pokaže čustvovanje. Čustvovanje pa je vrlina izražanja samega sebe v svoji osnovni celici in v svojem najožjem krogu, kjer se tako ali drugače, počutiš sprejetega.

V celicah čustvovanja, ki ga vsi tako zelo dobro poznamo, pa nam je vedno bistvo, da smo razumljeni, slišani, čutni in nenazadnje ljubljeni. Če vse to počneš iz dneva v dan, iz trenutka v trenutek, ti postane rutina. In čas je največkrat tisti ‘rabelj’, zaradi katerega pozabljamo, da smo od nekod prišli in da bomo nekam tudi odšli.

Vse je to večno potovanje. Na potovanju, na Svetu, ki ga poznamo, smo zaradi tega, ker nam je dano, s sebi lastnim namenom po načelu Duše, obogatiti ta Svet. Tako tudi pustimo sled in postanemo resnični.

Verjetno poznaš vsakodnevno rutino, obveznosti služba-dom, obveznosti in … zaključek dneva. Tako dan odvihra mimo tebe, zato ker si na voljo drugim in brez tistega občutka, da si nekaj za njih naredil. To največkrat pripelje do občutkov krivde, občutkov nemoči, samozanikanja in podobno.

Pa vendar, tega ne pišem, zato da bi tarnal, zato da bi se pritoževal nad življenjem, ki ga živim, zato da bi opominjal, kako gre, na tem našem ljubem Svetu, vse narobe, ampak iz enostavnega razloga, da te spomnim, da še vedno na tem Svetu, obstajaš ti. In ti si tisti, ki je vedno lahko luč, če se tako odloči.

S tem uvodom, sem ti želel na kratko opisati dan, ki ga skupaj z Nebom pripravljam zate. Prihaja dan, ko bodo Vodniki odgovorili na vsa tvoja vprašanja, morda tudi tista, ki jih nosiš globoko v sebi, a jih ne zmoreš razumeti ter uporabiti v svojem življenju.

Skozi ta celodnevni dogodek te bom popeljal:

preko kanalizirane sporočilnosti Neba
preko osebnih sporočil Neba
preko kanaliziranih vaj »Kako biti in živeti obilje, v odnosu do Sebe, Partnerja, Družine.

Med drugim te čaka tudi:

Skupinska izvedba mističnega rituala, za priklic obilja. Zaupali so mi namreč, da bodo samo prisotnim na dogodku, razkrili, energijsko podprli in seveda pomagali izvesti ritual za priklic obilja v imenu najvišje Ljubezni.

Popoldanski obisk Rebeke Dremelj

Bila je Miss Slovenije (leta 2001) in predstavnica na Evroviziji (leta 2008). Danes je drzna podjetnica, ljubeča mati in prav taka žena.

Ženska, ki nesebično poklanja, strastno ljubi življenje in ve, kaj hoče. Še preizkušnji, ki jo je svoj čas vodila po robu življenja, je z nasmehom rekla: ‘Hvala’.

Postala je »Nepremagljiva« in vzgled mnogim, ki kakor ona sama, strastno ljubimo življenje.

Na dogodku bo poskrbljeno:

za dva odmora s pijačo (vodo, kavo ali čajem)
in skupno kosilo.

Priskrbi si vstopnico čimprej.

TVOJ PRISPEVEK

99,00 €

Po 25. avgustu 2021, bo cena vstopnice višja!
GOSTITELJ:

Uroš Adrian

Če je ta dogodek primeren zate, ne vem. Prepričan pa sem, da bodo, ob tvoji prisotnosti, Vodniki poskrbeli, da prejmeš vse, kar potrebuješ v danem trenutku.

Kako se prijavim?

S klikom na gumb “Pridem na dogodek”, se pomakneš korak naprej, v spletno trgovino. Popelje te na podstran, kjer za nadaljevanje klikneš modri gumb »Dodaj v košarico«. Na obstoječi strani se pojavi zeleno polje z besedilom o izbranem izdelku. Klikni na besedilo »Prikaži košarico«. Popelje te na podstran (v tvojo košarico), kjer vidiš izbrane izdelke. Za nadaljevanje klikneš črni gumb »Naprej na blagajno«. To te popelje na stran »Zaključek nakupa«, kjer izpolniš obrazec, spodaj označiš še, da si prebral/-a in se strinjaš s pogoji poslovanja spletne strani ter klikneš na črni gumb »Kupite sedaj«.

Na zapisan e-naslov prejmeš predračun, s podatki za plačilo. Rezervacija mesta velja do 5 dni, razen zadnji teden pred samim dogodkom. V tem času samo še izvedeš plačilo preko spletne banke ali preko položnice, na vsaki banki ali Pošti Slovenije. Ko prejmemo potrdilo o plačilu na info@urosadrian.com in je plačilo vidno na TRR-ju podjetja, je prijava na dogodek uspešno zaključena.

V primeru, da se dogodka kljub vplačilu, ne boste mogli udeležiti, lahko mesto prenesete na drugo osebo in nas o tem pisno obvestite.

Vračilo denarja je mogoče le če, organizator, zaradi omejitev, ne bo mogel, kakovostno in varno izvesti dogodka.

TVOJ PRISPEVEK

99,00 €

TERMIN DOGODKA

sobota, 04. september 2021, od 10.00 do 18.00 ure.

LOKACIJA DOGODKA:

Kongresni Center Thermana Park Laško | Dvorana Gala
(Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško)

  Tvoje ime *

  Tvoj E-naslov *

  Prijava na e-novice

  Tvoje sporočilo

  Close Cart
  Back to top
  Nastavitve zasebnosti

  Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

  Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
  Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
  Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
  Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
  Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.