Pred vami je nebeška stvaritev, po pripovedi Vodnikov. Ustvarjena je za tiste, ki si v svoji zgodbi želijo, še bolj poglobljeno, občutiti sebe in preprosto delovati z doktrino, ki so jo prinesli na ta Svet, z ljubeznijo.

Po drugi strani je ta stvaritev tudi ključ do uresničenja, saj s svojo simboliko predstavlja izničevanje negativnih delovanj na človeka, ga umirja in usredišči v njegovem bistvu. S prisotnostjo te zapestnice na zapestju, boste tako s pomočjo svojih Vodnikov, še lažje odpirali premnoga vrata in z lahkoto uresničevali namenjene načrte.

Simbolika dve prepletajočih se src simbolizira celovitost z namenom Duše, kar pomeni, da boste ob njeni prisotnosti v vaši zgodbi, lažje sprejemali odločitve, sklepali pomembne dogovore, bili varni pred vdori negativnih energij in predvsem eno z vašimi mislimi. Kar pa preprosto pomeni, to kar si želite, to tudi imate.

Ob simboliki dveh prepletajočih se src, je tukaj še skrbno izbrana vrvica v modri barvi, kar predstavlja pozitiven pretok situacij in predvsem tiste prave energije v višjem pomenu zavedanja.

Naj pridam še nekaj zelo pomembnih informacij, ki so mi jih zaupali tik ob stvaritvi. Zapestnica PEČAT ANGELOV LJUBEZNI se čisti povsem preprosto. Ob polni luni jo enostavno postavite na notranjo okensko polico na majhnem krožniku s soljo, tako da sij lune obsije zapestnico za najmanj dvanajst ur. Po tem času, si jo tako prečiščeno znova nadenete. Naj pridam, zapestnica se nosi na levi roki.

Priporočljivo je, da vam vsaj prvič, zapestnico zaveže vam ljuba oseba. Tako bo pretok, tiste prave, dobre energije, še močnejši.

Ko se zapestnica strga ali jo izgubite (in je ne najdete), je opravila svojo nalogo v vaši zgodbi. Strgano zapestnico je potrebno zavreči v tekočo vodo, tako da jo tok odplavi vstran od vas.

Želim vam obilo sreče in dobrih situacij, z ljubeznijo. Uroš Adrian