Dušni temelji prebujenja
štiridnevni kanaliziran program prebujenja Sebe

Nove smernice prave duhovnosti…

Tako zelo sem ponosen, ko vidim in se posledično tega tudi zavedam, da vsako moje dušno raziskovanje ter stopanje po poti duhovnosti, odpira vedno nove in nove smernice. Za nameček pa mi je v veliko veselje, radost in čast, da to vedenje lahko prinesem tudi nate. V kolikor mi želiš slediti, seveda.

Zgodil se je vihar razmišljanja in postavljanja temeljev, z ozirom na to, da sem prepričan, da se tudi ti zavedaš časa in prostora, v katerega vstopamo. Vsekakor je to obdobje mnogih razodetij in obdobje tisočerih ključev resnic, zavedanj o načrtu Duše in nas samih.

Telo je Domovanje Duše…

Naše telo je tempelj Duše, katerega stvaritelja sta bila naša mama in naš oče.

Kar pomeni, da smo iz vidika osebnosti Duše, popoln seštevek treh pomembnih temeljev, prav zato, da bi postavili četrti temelj in se udejanjili v zgodbo, ki ji pravimo življenje. Življenje je tako mreža tisočerih fizičnih poti, stranpoti ter energijskih sozvočij in majhnih anomalij, ki nas postavljajo na točko, na kateri smo postavljeni v danem trenutku. A, naša namera je, izraziti se.

V svojo zgodbo smo tako postavljeni prav s tem namenom.

Pozabljamo pa na eno zlato dejstvo, da prihajamo iz ljubezni, da smo ljubezen in jo širimo ter da se ozdravljeni vrnemo v ljubezen. Življenje je tako rekoč zdravljenje Duše s pomočjo mejnikov, ki jim pravimo temelji.

Šele takrat, ko so naši temelji v popolnosti postavljeni, lahko rečemo, da živimo življenje.

Sel Ljubezni si…

Po pripovedi Vodnikov, sem tako zate ustvaril program, preko katerega se boš lažje vrnil k sebi in zanetil ogenj v svojem domačem ognjišču.

Kar pomeni, da boš zacelil svoje korenine, se poglobil v svojo zgodbo, postavil vse štiri svoje temelje in zasijal kot Sel Ljubezni.

Kaj prinaša štiridnevni program?

  • Ta štiridnevni program bo v celoti kanaliziran in ustvarjen le za tvoj napredek. Zato, da te pripelje od točke rojstva do premnogih spoznanj Duše.
  • Tako ti pokloni oziroma pokaže energijska orodja, ki so primerna samo zate in te podpirajo v vseh štirih smereh neba.
  • Z njimi se tako lažje povežeš s svojimi Vodniki in ne nazadnje, da odkriješ način izraznosti dušne pogodbe in njenega namena v svojem življenju.

Večina duhovnih knjig kot tudi novodobnih duhovnih učiteljev nas uči, kako živeti v sozvočju dušnega namena in potenciala. Ta program pa je namenjen temu, da si dovoliš svoj dušni namen po dušni pogodbi, sprejeti v svoje življenje, se z njim povezati, ga pričeti uresničevati, zato da te pripelje do izraznosti v prebujenju Sebe.

Pridruži se mi na neverjetnem popotovanju do Sebe.

Mnenja udeležencev

Rada bi delila svojo izkušnjo glede problema nespečnosti, katera me je pestila vrsto mesecev. Pomoč sem iskala pri različnih energetskih terapevtih, psihologih, vendar brez uspeha. Nespečnost je rezultirala v slabem počutju, padcu imunskega sistema, skratka težave so se samo kopičile.

Neverjetno, še danes težko dojamem, kako se je zadeva rešila skozi meditacijo, ki jo je takrat kanaiziral Uroš Adrian. Na tem res neverjetnem srečanju, so preko njegovega kanaliziranja in transformiranja, zdravilne energije naredile svoje.

Uroš Adrian, iskrena hvala iz srca za vse.

SimonaRavne na Koroškem

Rečemo, da se srečamo, vendar ni naključij v tem življenju. To je do potankosti pripravljen scenarij, ki se ga kmalu po rojstvu oziroma v rani mladosti ne zavedamo več.

Zaplujemo v to življenje, valovi nas butajo sem ter tja, se poigravajo z nami, z našimi odločitvami, včasih pristanemo v mirni laguni, da se malo odpočijemo, morda zacelimo rane, spet naslednjič nas z vso silo vržejo ob čeri.

Na nas je, kako bomo to sprejeli, ali se bomo preizkušnjam upirali, ali se jim poizkušali izogniti, se jezili. Lahko jih pa sprejmemo za svoje, kot nekega učitelja.

Tako sem se na svojih preizkušnjah srečala z “angelom” Urošem Adrianom. Z njegovo pomočjo, tudi v najgloblji temi, vidim luč na koncu tunela.

Hvala ti Uroš Adrian.

NivesNova Gorica

Zadnje dve leti sem končno začela živeti svoje življenje, svoje sanje. Zahvala gre Urošu Adrianu. Na vseh njegovih delavnicah, srečanjih, meditacijah in individualnih pogovorih se vedno naučim kaj novega o sebi ter kako še bolj delati na sebi.

Pomaga mi premagovati ovire v življenju, postala sem notranje še bolj močna, da lahko sledim svojim ciljem in svojemu poslanstvu.

Uroš Adrian, hvala ti za vse. Ti si moj angel, moj vodnik.

Iris"Lotosov cvet" - Nova Gorica

Naključja ne obstajajo. To je dejstvo. Zato lahko rečem, da me je do prve delavnice (kanalizirane meditacije), ki jo je vodil Uroš Adrian, pripeljal notranji glas. Ker sem očitno morala biti tam in prejeti še dodatne informacije o svoji misiji na zemlji.

Odločitev je bila prava!

Po kanalizirani meditaciji sem se udeležila tudi 4-tedenskega programa “Moj srčen advent”. Sobotna energijsko neverjetno močna skupinska druženja, so moje zavedanje ponesla na še višjo raven. Okrepila se je moja intuicija, zaznala pa sem tudi povečano frekvenco sinhronitet v svojem vsakdanjem življenju.

Čeprav že nekaj časa delam na sebi in na različne načine ohranjam visoko frekvenco, so mi kanalizirane delavnice, pod predanim vodstvom Uroša Adriana, ponudile še globlji vpogled v skrivnostni svet alternativnih dimenzij, do katerih imamo vseskozi dostop (pa se tega ne zavedamo) in še dodatno razširile zavedanje, kdo smo v resnici in kaj lahko ustvarimo v svojem življenju. Neprecenljiva izkušnja!

Hvala Uroš Adrian

Anja"FreeSpirit" - Škofljica

Kje, kdaj in kako?

od četrtka do nedelje,
16. do 19. junij 2022

(začetek ob 17.00 | zaključek ob 13.00 uri.)

Terme Vivat****

(Ulica ob igrišču 3, 9226 Moravske Toplice)

Uroš Adrian

(Gostitelj)

Cena paketa prinaša:
  • Izvedba celotnega kanaliziranega programa
  • Namestitev v izbrani sobi
  • Polpenzion (zajtrk in večerja)
  • Neomejeno kopanje v termalnem bazenu
  • Varovano parkirišče

 

Cena paketa je:

480,00 €

HITRA PRIJAVA vam prinese tudi možnost plačila na dva obroka.

V sozvočju dogajanja bomo delovali z energijo Najvišjih ekselenc, preko sporočilnosti, Afrodite, Nadangela Mihaela in pripovedi tvoje Duše.

Tako te vabim v objem ravnic, kjer bova skupaj doživela štiri dneve neverjetnih dušnih spoznanj in prejela premnoga znanja, ki jih ni moč prebrati v nobeni knjigi.

Srečava se tam, kjer se vsaka Duša zaljubi v prostranosti svobode.
Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.