Inspiracija dušnih zavesti
Transformacijsko kanaliziran dogodek v živo

Kaj želijo povedati?

To, da sem razumel, kaj želijo tokrat povedati, je zorelo kar nekaj časa.

V kolikor sva že pri času, je čas res merska enota, po pravilih katere živimo, ali pa nam je v pomoč, da znotraj njega najdemo sebe…

Odgovor na to, pozna le inspiracija tvoje Duše. Skozi vsa obdobja komunikacije s svetovi, sem spoznal, da prav toliko, kolikor je različnih zgodb, prav toliko je različnih plasti zavesti. Te plasti so sicer del ene celote. Ta celota se preprosto Ti.

Vendar, na katerem nivoju dušne zavesti si?

Ta odgovor pozna samo tvoja Duša.

Torej, če tudi ta odgovor pozna tvoja Duša, potem so vsi odgovori, ki jih potrebuješ za kvalitetno življenje ter popolno dušno izraznost, v tebi. Ljudje se razlikujemo od drugih živih bitij v tem, da preprosto želimo biti sprejeti in všečni. Medtem, ko druga živa bitja preprosto živijo v dušni naravnanosti, kakršna jim je dana.

Tudi tebi je bila ob točki rojstva, v zibelko poklonjena dušna naravnanost. Ta dušna naravnanost ti pomaga skozi otroška leta doživljati, podoživljati, konec koncev se tudi igrati in veseliti. Vem, kot otroku ti je vse tako otročje lahko in tegobe starejših tako zelo nerazumljive. Vendar te okolica, svet in življenje skozi čas, pripelje do povsem iste točke kot so bili v tvojem otroštvu, ti starejši.

Razlika med tabo in njimi pa je zagotovo ta, da ker poznaš ta vzorec do obisti, se lahko tudi odločiš, da boš ta vzorec predihal po svoje.

Tukaj se pravzaprav vse začne in konča.

Kajti, ko začneva govoriti o odločitvi, te preprosto postane strah. Strah te postane mnenj, očitkov, pričakovanj in zahtev. Pri vsem tem pa pozabiš na tisto preprosto poželenje, hotenje po imeti.

Zakaj?

Ker dovoliš, da okolica vstopi v tvojo zgodbo in jo oblikuje po svoje. Saj je splošno znano, da boš le tako doživel svoj dušni mir.

Kdo si ti?

To je moje osnovno vprašanje, zaradi katerega tokrat pišem to napoved dogodka.

  • Dogodka, kjer boš pomemben ti.
  • Dogodka, kjer boš odkril svoje dušne plati.
  • Dogodka, kjer si boš končno dovolil sočustvovati s seboj.
  • Dogodka, kjer boš postavil svoje temelje do uresničenega namena.
  • Dogodka, kjer boš lahko spustil vso navlako mentalne ter čustvene blokade.

Mnenja udeležencev

Rada bi delila svojo izkušnjo glede problema nespečnosti, katera me je pestila vrsto mesecev. Pomoč sem iskala pri različnih energetskih terapevtih, psihologih, vendar brez uspeha. Nespečnost je rezultirala v slabem počutju, padcu imunskega sistema, skratka težave so se samo kopičile.

Neverjetno, še danes težko dojamem, kako se je zadeva rešila skozi meditacijo, ki jo je takrat kanaiziral Uroš Adrian. Na tem res neverjetnem srečanju, so preko njegovega kanaliziranja in transformiranja, zdravilne energije naredile svoje.

Uroš Adrian, iskrena hvala iz srca za vse.

SimonaRavne na Koroškem

Rečemo, da se srečamo, vendar ni naključij v tem življenju. To je do potankosti pripravljen scenarij, ki se ga kmalu po rojstvu oziroma v rani mladosti ne zavedamo več.

Zaplujemo v to življenje, valovi nas butajo sem ter tja, se poigravajo z nami, z našimi odločitvami, včasih pristanemo v mirni laguni, da se malo odpočijemo, morda zacelimo rane, spet naslednjič nas z vso silo vržejo ob čeri.

Na nas je, kako bomo to sprejeli, ali se bomo preizkušnjam upirali, ali se jim poizkušali izogniti, se jezili. Lahko jih pa sprejmemo za svoje, kot nekega učitelja.

Tako sem se na svojih preizkušnjah srečala z “angelom” Urošem Adrianom. Z njegovo pomočjo, tudi v najgloblji temi, vidim luč na koncu tunela.

Hvala ti Uroš Adrian.

NivesNova Gorica

Zadnje dve leti sem končno začela živeti svoje življenje, svoje sanje. Zahvala gre Urošu Adrianu. Na vseh njegovih delavnicah, srečanjih, meditacijah in individualnih pogovorih se vedno naučim kaj novega o sebi ter kako še bolj delati na sebi.

Pomaga mi premagovati ovire v življenju, postala sem notranje še bolj močna, da lahko sledim svojim ciljem in svojemu poslanstvu.

Uroš Adrian, hvala ti za vse. Ti si moj angel, moj vodnik.

Iris"Lotosov cvet" - Nova Gorica

Naključja ne obstajajo. To je dejstvo. Zato lahko rečem, da me je do prve delavnice (kanalizirane meditacije), ki jo je vodil Uroš Adrian, pripeljal notranji glas. Ker sem očitno morala biti tam in prejeti še dodatne informacije o svoji misiji na zemlji.

Odločitev je bila prava!

Po kanalizirani meditaciji sem se udeležila tudi 4-tedenskega programa “Moj srčen advent”. Sobotna energijsko neverjetno močna skupinska druženja, so moje zavedanje ponesla na še višjo raven. Okrepila se je moja intuicija, zaznala pa sem tudi povečano frekvenco sinhronitet v svojem vsakdanjem življenju.

Čeprav že nekaj časa delam na sebi in na različne načine ohranjam visoko frekvenco, so mi kanalizirane delavnice, pod predanim vodstvom Uroša Adriana, ponudile še globlji vpogled v skrivnostni svet alternativnih dimenzij, do katerih imamo vseskozi dostop (pa se tega ne zavedamo) in še dodatno razširile zavedanje, kdo smo v resnici in kaj lahko ustvarimo v svojem življenju. Neprecenljiva izkušnja!

Hvala Uroš Adrian

Anja"FreeSpirit" - Škofljica

Namen dogodka?

Namen dogodka je, da zasiješ v svoji podobi. Zato si dovoli prepoznati skrivnosti svojih dušnih zavesti in prejmi energijski totem, ki ti bo v znatno podporo pri uresničevanju vsega, kar si.

Vabim te na dogodek, ki bo v popolnosti kanaliziran in ti bo prinesel vedenje, ki ga ni moč prejeti v nobenih knjigah, niti ne na spletu.

Za vse prisotne bom v živo kanaliziral vedenje Nadangela Mihaela, Svete Marije in Svete Vivian.

To je vsekakor dogodek, ki opušča vse staro in ti odpira vrata v tvoj svet obilja ter uresničenja.

Kje, kdaj in kako?

Nedelja,
27. marec 2022,
ob 14.00 uri

(Predviden zaključek ob programa 18.00 uri.)

Bled Rose Hotel****

(Cesta svobode 8, 4260 Bled)

Uroš Adrian

(Gostitelj)

Cena vstopnice je:

88,00 €

in Ti prinaša:
  • nebeško darilce presenečenja
  • samopostrežno pijačo (voda, čaj ali kava) v odmoru
  • celotno izvedbo dogodka
Vabim te na dogodek, ki bo v popolnosti kanaliziran in ti bo prinesel vedenje, ki ga ni moč prejeti v nobenih knjigah, niti ne na spletu.
To je dan, ki je za nas medije, zelo pomemben. Saj predstavlja vstop v težko pričakovano Zlato dobo in pričetek vsega dobrega.
Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.