4-urna izkustvena delavnica dušnega celjenja
JASNOST NAMERE TVOJE DUŠE
Nedelja, 23. oktober 2022

Dovoli mi, da tokratno najino poglobljeno srečanje, začnem z mislijo v Nebo vzetega mojstra Mojzesa. Ta namreč premnoge Duše vpraša, ali bolje rečeno, da jih kar usmeri z dejstvom, “Kakor so naravnane tvoje misli, toliko dobrega doživiš v svoji zgodbi.”

Ta misel me je za hip popeljala v razmišljanje o tem, kako zelo je pomembno, da življenje, ki ga živimo, sprejemamo v celoti, ne pa da ga skušamo razumeti. Prav zato, ker so nas od nekdaj učili življenje razumeti, zapravljamo svoj dragoceni čas, ki ga imamo na voljo tukaj, namesto da bi uresničevali tisto, zaradi česar smo se ponovno utelesili v ta tempelj, v to podobo.

Skrivnost uspeha in uresničenja, se skriva prav tukaj.

Zato te vabim na prijetno dušno sozvočje, ki bo polno premnogih spoznanj, sprostitve preteklih in težkih situacij, ki nam ne služijo več. V to ero – življenje, ki ga živimo – vstopimo opremljeni z vsem, kar potrebujemo za dušni ter osebnostni preboj. Potrebno si je le prisluhniti.

Sam se že srčno veselim te delavnice, tudi zaradi tega, ker vem, da bo vsak s svojo zgodbo prispeval k celoviti harmoniji premnogih življenj. Verjamem pa, da Tvoja vprašanja tokrat ne bodo ostala brez odgovorov, saj bodo na njih odgovorili Oni.

Občutja udeležencev 4-dnevnega kanaliziranega programa, Terme Vivat, junij 2022

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo prepoznati svoj načrt Duše, ga sprejeti in tudi pričeti uresničevati v vseh smereh in dejavnikih dušnega obstoja.

Kje, kdaj in kako?

Časovnica dogodka:

  • 14.00-16.00: Prvi modul
  • 16.00-16.30: Premor
  • 16.30-18.30: Drugi modul

Način prijave in plačila:

Način nakupa vstopnice:
  • Preko spletnega obrazca, v spletni trgovini. TUKAJ!
  • ali preko e-pošte: info@urosadrian.com, kamor prosim pripiši: ime in priimek, celoten naslov bivanja, kontaktno telefonsko številko ter e-naslov.

Ne glede na izbran način prijave, tekom dneva, na posredovan e-naslov, prejmeš sporočilo s podatki za plačilo.

Nakup vstopnice:

Nakup vstopnic je mogoč samo v predprodaji. Ker pa je število vstopnic omejeno, obstaja verjetnost hitre zapolnite razpoložljivih mest in s tem tudi možnosti za nakup vstopnice, pred navedenim, končnim datumom.

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.