NAVDIH SRCA

Duhovni podporni program

Dolgo sem razmišljal in že nekaj časa sestavljal pristop, s pomočjo katerega bi lahko vsak posameznik, obogatil svojo dušno osebnost, v pravem pomenu besede. Skozi delovanje sem zaznal, da je za mnoge prava pot, prav dušna disciplina. To pa pomeni, da se posameznik postavi in je udeležen v točki osebnostne rutine. V tem primeru, osebnostna rutina ni nekaj, kar bi počel iz dneva v dan, vendar je nadgradnja že poznanega, čutnega ali slišanega.

Tako sem, stopnjo po stopnjo, korak za korakom, izkušnjo za izkušnjo, sestavljal in sedaj tudi postavil, podporni in duhovni program, ki ti bo pod mojim mentorstvom, pomagal uresničevati, postavljati in načrtovati nove pomembne življenjske cilje v letu 2023. Za uspeh le-teh, je namreč zelo pomembno, da so postavljeni v sozvočju s tvojo globino, v kateri domuje tvoja Duša.

Čeprav se nam zdi, da smo podobni drug drugemu, da doživljamo iste situacije, da uresničujemo iste cilje, smo v tem pogledu vendarle individuum. Kajti, vse prej našteto, se nas dotakne in je v sozvočju z nami šele tedaj, ko je vse postavljeno v skladu z dušno pogodbo.

V tem programu bova, preko meditacije in kanaliziranih sporočilnosti, postavljala tvojo pot duhovne rasti ter dušnega uresničenja. Sam program je zasnovan preko srečanj, ki so sestavljena z enim srečanjem enkrat mesečno v Ljubljani in enim srečanjem preko ZOOM-a v istem mesecu. Teme si bodo vsebinsko sledile in se nadgrajevale iz meseca v mesec.

Program se začne v soboto, 14.01.2023 ob 11.00 uri.
Cena programa je 57 €/na mesec, samo za prijavljene do 5. januarja 2023, sicer je redna cena 69 €.

ZA PRIJAVO POŠLJITE ELEKTRONSKO SPOROČILO NA

info@urosadrian.com

Srčno se veselim tvoje družbe.

Uroš Adrian.