Vedno znova se zamislim, ko slišim, da nekdo dela na sebi. Takoj se mi vklopi bujna domišljija in predstava o delu na sebi, je tukaj. Slovenščina je pač zelo revna v izrazoslovju glede duhovnega sveta.

Delo na sebi, ni nič drugega kot biti v tem trenutku. Biti v tem trenutku, pa ne pomeni nič drugega kot pozornost na dogajanje v sebi. Na kratko bi temu lahko rekli, vrnitev k sebi. Kot lahko tudi rečeva, vrnitev domov.

Kaj pa pomeni, vrniti se domov?

Vrniti se domov, pomeni biti v sebi. In spet sva lepo na začetku, znova in znova. Vsak trenutek, na vsakem koraku. Znamo sebe resnično tako doživljati? V kolikor bi znali in si dovolili slediti svojemu notranjemu čutenju, bi bili višji kreatorji svojega življenja. Če pa pod vsem skupaj, potegneva črto, smo pravzaprav zato tukaj, da se umestimo v ta trenutek in zadihamo sebe. Čisto nič se nisem zmotil in prav tako mislim kot sem zapisal.

Zadihamo sebe. Namreč, ko zadihamo, si dovolimo za hip obstati, začutiti ter doživeti vsak trenutek. Kolikokrat v svojem življenju, si to dopustiš? Odgovor na to vprašanje zagotovo poznaš. Ali pa prav zdaj, brskaš po svojih mislih in ga neutrudno iščeš. To se ti dogaja preprosto zato, ker si ne dovoliš biti v tem trenutku.

Odkar pomnim in sem, mi Vodniki govorijo in pripovedujejo o skrivnostnih svetih stebrih ljubezni. Skozi svoje delovanje, sem jih odkril. Ne nazadnje, sem spoznal tudi to, da so prav ti temelji svete ljubezni bistvo, da lahko greš naprej, bistvo da lahko brezpogojno zaupaš, bistvo da si in bistvo, da lahko kreiraš.

Počasi sem sestavljal njihove pripovedi, vrstico za vrstico, dejstvo za dejstvom in tako dobil celoto. Celoto, s pomočjo katere boš lahko tudi ti brezpogojno, pričel kreirati ‘v vse, kar je’ in tako izpolnil:

 • svoje dušno poslanstvo,
 • se znova postavil na točko osebne realizacije,
 • spoznal moč lastne manifestacije, ki se navezuje samo in izključno na tvojo energijo,
 • ter spontano pričel uresničevati načrt svoje Duše.

Zato, ker to zmoreš. Zato, ker si, zato tukaj. Zato, ker je, to vse kar je. In vse kar je, je ljubezen. Tako te vabim na štiri dnevni duhovni masterclass, odkrivanje poti do sebe, ter uresničenja. Ta ti bo vsekakor podal:

 • vse odgovore,
 • ti pokazal pot do sebe,
 • ti pokazal, kako je biti s sabo,
 • ti pokazal, kako je čustvovati s sabo,
 • ti pokazal, kako razumeti čustva,
 • ti pokazal, kako se spopasti z ovirami, strahovi, vzorci in prepričanji, ki se ti razkrijejo na poti kreacije.

Sama prisotnost na vikend masterclassu, ti bo tako dala globoko vedenje o sebi in ti pomagala znova vzpostaviti pristen stik s sabo. To pa pomeni, da boš znova lahko vzpostavil povezavo s sabo, s svojimi Vodniki ter s svojim višjim jazom. Tako boš tudi prejel načrt svoje Duše, kar sem pa že tudi dejal.

Termin Vikend masterclassa je od četrtka, 4.4.2024 do nedelje, 7.4.2024

O nastanitvi

V času Vikend masterclassa, bomo bivali v Vili Cedra****. Ta nudi ugodje sodobne namestitve tako za družine, kot poslovni oddih ali bivanje v paru. Obdana je z velikim vrtom in ponuja klimatizirane sobe z balkonom ali s teraso. V letu 2022 je bila Vila Cedra v celoti obnovljena.

O kulinariki

Zajtrk in večerjo si bomo privoščili v prijetno urejeni restavraciji hotela Convent, z bogato ponudbo jedi mediteranske kuhinje.

Prijava na Vikend masterclass vključuje:

 • namestitev v Vili Cedra****,
 • storitev polpenzion (zajtrk in večerja),
 • neomejeno kopanje v notranjem bazenu z morsko vodo,
 • parkirišče pred hotelom,
 • dostop do interneta v sobah in skupnih prostorih,
 • izvedba programa Vikend masterclassa.

Česa Vikend masterclass ne vključuje:

Organiziranega prevoza,
Pijače ob večerjah v hotelu.

Cena Vikend masterclassa je 480

Ob prijavi je potrebno plačati akontacijo v vrednosti 96 €. Plačilo Vikend masterclassa je možno na 2 obroka. Obroke se plačuje mesečno, s prvim obrokom v februarju. Navodila za plačilo prejmete ob prijavi.

Termin Vikend masterclassa je od četrtka, 4.4.2024 do nedelje, 7.4.2024

Dobro je vedeti:

Za lažjo sprostitev in čutenje prisotnosti, potrebujemo: svojo udobno blazino, vzglavnik za podporo glave, ledvenega predela ali nog, steklenico z vodo ter nekaj za ogrniti oziroma pokriti.

Ker želim, da vsak od udeležencev Vikend masterclassa, prejme le najboljše, doživi ter občuti čim več, je število mest omejeno na 20 prostih mest. ko se le-ta zapolnijo, vas o tem tudi obvestimo.

Prijava na dogodek

Vikend masterclass
Adria resort, Ankaran
Termin Vikend masterclassa je od četrtka, 4.4.2024 do nedelje, 7.4.2024

480,00

Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na prirojenem daru, ki ga imam od rojstva. Vse je podkrepljeno z dodatnimi znanji in izkušnjami, ki sem jih z leti pridobival in nadgrajeval.

Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev, ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovnega delavca.

Moje delo je poučne in informativne narave. Obisk pri meni je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve posameznika, po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do zavrnitve stranke, v kolikor ocenim, da bi lahko kakorkoli škodovala meni ali mojemu delu.

Stranka s svojim naročilom ali/in obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala, z izjavo o omejeni odgovornosti ter daje svoje soglasje za izvedbo storitve.

Pridržujem si pravico, brez predhodnega obvestila, do spremembe cen, delovnega časa ali lokacije poslovanja.