Manifestacija obilja z Nadangelom Mihaelom, Ljubljana (25.3.2022)
Kanalizirano motivacijski dogodek z Urošem Adrianom
M-hotel, Terčeva ul. 4, Ljubljana
25. 03. 2023 17:00

Pomladno prebujenje, je kot vsako jutro, ki ga doživljamo vsak dan, znova in znova. To počnemo 365 dni v letu, ne da bi se povsem zavedali, kako zelo je pomembno prebuditi se, obuditi in seveda tudi obstati. Prav zaradi slednjega, ker si kot posamezniki, ne dovolimo sobivati v danem trenutku, vendar iščemo odgovore, prav te odgovore, tudi zgubljamo.

S tem početjem, se izgublja tudi naša energija zavedanja. In če je pri zavedanju, še toliko bolj pomembno vedenje o točki rojstva, je naše usrediščenje, v našem templju, zelo pomembno za osebnostni napredek in uspeh. Naš obstoj je popolnejši kot si ga sploh dovolimo videti. Čeprav pa kolesje bivanja želi, da plujemo s tokom. Prav to plutje in razno razna pričakovanja, pa nas oddaljujejo od tega trenutka kot tudi od našega bistva.

Biti, ne pomeni le obstati, biti pomeni biti uspešen, biti viden in biti kreativen. Vse to pa lahko dosežemo le, ko si dovolimo sobivati v sozvočju z napotki Vodnikom. Imeti modrost, občutiti energijo najsvetejšega in se zavedati, da ti prav njegova Ekselenca, lahko pomaga razumeti, doumeti, spustiti in pustiti nekatere težke situacije za seboj, je naravnost olajšujoče.

Vendar, da posameznik vstopi v nirvano samega sebe, v sozvočje s seboj in z najvišjo ljubeznijo, je potreben čas. Čas pa je nekaj, kar ne obstaja, dokler mu ne daš kot oseba, vrednosti z lastno kreacijo.

Torej če povzameva, za svoj lastni uspeh potrebuješ odpuščanje, spuščanje, ljubezen in kreacijo. Prav to ti prinaša njegova Ekselenca, energija Nadangela Mihaela, v obdobju, ki prihaja.

Vsak od nas, se je utelesil iz ljubezni, zato da daje ljubezen in se v ljubezen tudi vrne. Kar pa pomeni, da vredno vse čutenje tega Sveta, čutiti s hvaležnostjo ljubezni. Kajti šele takrat se ustvarijo čudeži. In čudeži, so kreacija tvojega lastnega namena na poti uspeha.

 

Kaj bova na srečanju doživela?

Prejel boš matrico lastnega uresničenja, modrost odpuščanja strahov in negotovosti, kar prinaša tudi očiščenje energijskih blokad in očiščenje strahov. Občutil boš pravo energijo sebe in se postavil na točko rojstva z energijo odpuščanja.

Kaj je tvoje obilje?

Na to vprašanje si boš znal odgovoriti, po našem srečanju, ko boš znova v popolnosti ter v sozvočju svoje Duše, doživel sebe, preko dušne sporočilnosti in neverjetne nebeške kreacije.

Prijava na dogodek

25. 03. 2023 17:00
M-hotel, Terčeva ul. 4, Ljubljana

30,00

Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na prirojenem daru, ki ga imam od rojstva. Vse je podkrepljeno z dodatnimi znanji in izkušnjami, ki sem jih z leti pridobival in nadgrajeval.

Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev, ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovnega delavca.

Moje delo je poučne in informativne narave. Obisk pri meni je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve posameznika, po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do zavrnitve stranke, v kolikor ocenim, da bi lahko kakorkoli škodovala meni ali mojemu delu.

Stranka s svojim naročilom ali/in obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala, z izjavo o omejeni odgovornosti ter daje svoje soglasje za izvedbo storitve.

Pridržujem si pravico, brez predhodnega obvestila, do spremembe cen, delovnega časa ali lokacije poslovanja.