Uroš Adrian

Sem Uroš Adrian, spiritualni medij, priznan pričevalec sporočil Svete Marije in Nebeškega Sveta. Kar pa pomeni, da se kot kanal sprehajam med več Svetovi in lahko tebi kot posamezniku prenesem premnoga življenjsko pomembna sporočila, ki jih imajo Vodniki zate.

Torej, vse tisto, kar ti Nebo prinaša, ti z največjo radostjo in ljubeznijo predam. Zato ker vem in sem v to trdno prepričan, da je življenje zgolj en sam trenutek na večnem popotovanju Duše.

Živeti življenje je preprosto vodilo Neba. Pa ga znamo res živeti? Ali se v križiščih zmedemo in obstanemo na mestu?

Ne, nisem eden mnogih in to kar počnem ni le zgodba. Je preprosto način življenja, na katerega so me Vodniki pripravljali že vse moje življenje.

Da, nihče ni popoln, ampak je vsak kot Duša najpopolnejši prav v tem telesu, ki ga ima.

Dejstvo, ki se ga želim dotakniti, pa je še to, da je človek zgolj energija tistega, kar je bilo, je v tem trenutku in tudi bo v prihodnosti.

Zelo težko pa opredelim trenutek, ko sem se podal na to pot, da na tak način drugim bogatim zgodbe življenja. Ena velikih prelomnic se je zgodila leta 2007, ko sem tudi uradno tudi začel to pot.

A ne nazadnje sem človek, ki uresničuje svoj namen in svoje poslanstvo, zato da osreči in osvobodi mnoge ter jih opominja, da je vsak posameznik kot sad najvišje ljubezni, luč za mnoge, ki tavajo v temi.

Verjamem in vem, da si tak tudi ti. V kolikor nama bo namenjeno, se zagotovo srečava in srčno se veselim pripovedi tvojih Vodnikov.

Kaj je Nebo?

Tako moji kot tvoji Vodniki so med seboj povezani v eno veliko Višje stvarstvo, katero so tedaj, ko so pričeli delovati z mano ali preko mene, preprosto poimenovali Nebo.

Moji pristopi delovanja

Osebne konzultacije

Srečanja v živo s posameznikom, kjer Nebo preko mene spregovori o pomembnih stvareh zanj, preda pomembne smernice in nauke, s pomočjo katerih posameznik lažje vzpostavi stik sam s seboj in dano situacijo.

Delavnice, predavanja, prireditve

Moje delovanje na tem področju, je posebno, prav zaradi tega, ker je sam razvoj dogajanja na takih srečanjih, odvisen od barvitosti prisotnih. Saj je vsak tak dogodek v celoti kanaliziran in prav zato edinstven, neponovljiv, ali celo podkrepljen z gosti.

Obisk na povabilo

Ljudje se zelo radi presenečamo in obdarujemo ob posebnih priložnostih, kar predstavljajo zaključene družbe, kot so rojstni dnevi, razne obletnice, poroke in podobno. Tako sem lahko tudi dodatna popestritev kot sporočevalec Neba.

Spiritualni tabor in potovanja

Temelj vsega je osebnostno izkustvo ter osebna sprememba, ki jo udeležba prinese posamezniku. Namen je, da se posameznik izlušči iz rutine vsakdanjega tempa in se po pripovedi Neba znova usredišči in prične uresničevati svoj višji namen.

Close Cart
Back to top
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščeš mojo stran, lahko ta, skozi brskalnik od različnih storitev, shrani nekaj podatkov v obliki piškotkov. Tukaj lahko urejaš svoje nastavitve zasebnosti. Opomnim še naj, da so nekatere storitve pomembne za pravilno delovanje spletne strani in v primeru, da jih izklopiš, te morda ne bodo delovale pravilno. 

Klikni za vklop/izklop Google Analytics kode za analizo.
Klikni za vklop/izklop Google Fonts tipografij.
Klikni za vklop/izklop Google Maps zemljevidov.
Klikni za vklop/izklop umeščenih video posnetkov.
Moja spletna stran uporablja piškotke. Prosim preglej nastavitve zasebnosti in/ali sprejmi uporabo piškotkov.