Dobro je vedeti

Pogosta vprašanja

Kje in kdaj potekajo srečanja, dogodki, seminarji, tečaji, kanalizirane meditacije?

Srečanja, dogodki, seminarji, tečaji, kanalizirane meditacije, potekajo na predhodno izbrani lokaciji. Točen naslov srečanj, bo prejel vsak udeleženec ob prijavi.

Do kdaj se lahko prijavim?

Prijava na vsak razpisani dogodek v organizaciji Uroša Adriana in njegove ekipe, je mogoča do vključno navedenega datuma, zapisanega v opisu izbranega oz. do razprodaje mest.

Kako se lahko prijavim in si lahko zagotovim svoje mesto na dogodku?

a) Na vsak razpisani dogodek v organizaciji Uroša Adriana in njegove ekipe, se lahko prijaviš preko prijavnice, ki jo najdeš v spletni trgovini, tako da izpolniš in izvedeš naročilo izdelka, v kolikor opis dogodka to povezavo omogoča.
b) V kolikor pa nisi vešč novodobnega pristopa, se še vedno lahko prijaviš preko e-naslova: info@urosadrian.com (kjer dopišeš ime, priimek, naslov ter hišno številko) ali telefonske številke 040 262 702.

Ne glede na izbran način prijave, v času 24 ur, na zaupan e-naslov, prejmeš povratno sporočilo, s vsemi informacijami, za uspešen zaključek prijave.

Po uspešno oddani prijavi imaš 3 dni časa, da svoje mesto potrdiš s plačilom (1. obroka ali cele vrednosti).

V tem času bo tvoje mesto rezervirano. Če po 3 dneh ne prejmemo plačila (1.obroka ali celega zneska), se tvoje mesto preda naslednji osebi v vrsti.

Ali bo isti dogodek še v kakšnem drugem mestu?

Ker gre pri izvedbi vseh razpisanih dogodkov v organizaciji Uroša Adriana in njegove ekipe, za neverjetno čutečo izkušnjo, se isti dogodek ne seli iz kraja v kraj. Prav zaradi edinstvene izkušnje, se dogodkov ne ponavlja, v več krajih.

Če se edinstvenih dogodkov res želiš udeležiti, potem je povsem preprosto to, da slediš najavam in svoj urnik uskladiš tako, da se nam boš lahko pridružil, na prav vsakem dogodku, ki te zanima, ne glede na to, kje v Sloveniji ali tujini, se bo ta odvil.

Ali je po prijavi na spletni strani moja udeležba potrjena?

Tvoja prijava in s tem udeležba na razpisani dogodek v organizaciji Uroša Adriana in njegove ekipe, je potrjena, ko s tvoje strani prejmemo plačilo za udeležbo na izbranem dogodku, (plačilo celega tečaja oz. prvega obroka). Sama prijava na dogodek, le rezervacijo mesta.

Ali se lahko od dogodka odjavim?

V kolikor se dogodka kljub vplačilu, ne moreš udeležiti:
a) Lahko svojo udeležbo preneseš na drugo osebo in nas o tem predhodno pisno obvestiš,
b) Ne poznaš nikogar, ki bi te nadomestil? V primeru odjave do 30 dni pred dogodkom, obdržimo 40% vplačane vrednosti. V primeru, da bomo tvojo odjavo prejeli 24 ur pred pričetkom dogodka, zadržimo celotno vrednost. Vračilo denarja ni mogoč. V primeru plačila po obrokih, je potrebno razliko doplačati.

Dogodek ima več modulov, delov ali dni. Ali se lahko udeležim le posameznega modula, dela ali dneva dogodka?
Vsi tovrstni dogodki, v organizaciji Uroša Adriana in njegove ekipe, so zasnovani kot zaključena celota in jih je možno obiskati le v celoti. V kolikor se želiš udeležiti tovrstnega dogodka, verjamemo, da si boš svoj urnik prilagodil tako, da se nam boš lahko brez skrbi pridružil.
Ali lahko dogodek spremljam preko spleta? Ali je možen le nakup posnetkov?

Si želiš doživeti dogodek? V kolikor je tvoj odgovor pritrdilen, potem verjamemo, da boš našel način, da se nam pridružiš v živo. Le tako prejmeš, občutiš in doživiš neverjetno moč sporočilnosti Višjega Stvarstva, preko Uroša Adriana, v popolni celoti.
Udeležba na razpisanih dogodek v organizaciji Uroša Adriana in njegove ekipe je mogoča le v živo.

Kako lahko izvedem plačilo?

Plačilo je mogoče preko TRR-ja. Vabimo te, da spoštuješ plačilne pogoje in posamezno plačilo izvedeš do določenih rokov.

Ali dobim povrnjen denar v primeru neudeležbe zaradi bolezni?

Vabim te, da poskrbiš za visoko imunsko odpornost. V primeru pa da se vseeno zboliš, pa ob predložitvi zdravniškega potrdila povrnemo kupnino.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

COVID UKREPI

Ali je za udeležbo na dogodku potreben PCT pogoj?

Pri organizaciji dogodkov upoštevamo usmeritve NIJZ.

Ali dobim povrnjeno kupnino, če ne bom zadostoval PCT pogoju za vstop v dvorano?

Vračilo denarja zaradi ne izpolnjevanje PCT pogoja ni mogoče. Zato te vabim, da si zagotoviš, da izpolnjuješ PCT pogoje.

Ali boste pred dvorano organizirali testiranje?

Testiranje je v lastni organizaciji.

Ali bo dogodek izpeljan v vsakem primeru?

Naša namera je, da se dogodek izpelje. V primeru odpovedi zaradi državnih omejitev ali omejitve udeležbe na dogodkih, bomo kupnino vrnili.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]