Zanimivo je razmišljanje o tem, da vsako živo bitje, obilje vsega kar je, prinese s sabo na ta svet. Torej, toliko kot nas je različnih ljudi, toliko je različnih definicij obilja. Vse skupaj pa ima veliko skupno točko prav pri postavitvi sebe v čas, ki ga živimo.

Obilje, bi lahko rekli, da je vse, kar je. Je lahko torej tudi življenje, ki ga živimo, naše najvišje obilje. V tem trenutku, to zagotovo drži. Ampak pomembno je, kako to obilje sprejemamo, kako si ga dovolimo videti in kakšen odnos imamo do sebe.

Govorimo o obilju in hkrati o odnosu do sebe. Nekoč so celo dejali, takšen kot si do sebe, toliko obilja premoreš. Sem pa že večkrat dejal, da Vodniki pravijo, da je videnje dane situacije, pravzaprav naša izbira. Tako tudi vsak od nas, na isto situacijo recimo, gleda drugače in jo tako tudi vidi.

V 3-tedenskem brezplačnem programu, bomo tako odkrili tri osnovne temelje, ki privabljajo in na drugi strani onemogočajo prihod obilja v naše življenje.

Za nekoga je namreč obilje lahko tudi to, da si z lahkoto plačuje obveznosti, za druge je obilje užitek.

Ampak, zakaj ne bi z lahkoto plačevali svojih obveznosti in na drugi strani uživali svoj užitek? Zato smo namreč na svetu in tudi, ko te dve strani ovrednotiš, pričneš živeti svoje poslanstvo vsega, kar je.

Tritedenski program je tako namenjen vsem, ki želite:

  • sproščeno vstopiti med izzive svojega življenja,
  • pričeti kreirati svoje obilje na neverbalnem, nesnovnem nivoju in energijskem nivoju,
  • postaviti tri svoje osnovne temelje obilja,
  • se osvoboditi svojih prepričanj, tako da jih pričnete znova uporabljati za svoj uspeh,
  • se znebiti stare navlake, ki izvira iz čustvenih prepričanj,
  • se znebiti ukalupljenih ‘navodil za uporabo’ življenja.

KDAJ: Začnemo v četrtek, 4. julija
KJE: ONLINE – iz udobja domačega naslanjača

Dogodek se bo odvijal v za to namenjeni zaprti Facebook skupini, do katere prejmeš dostop ob prijavi na ta dogodek.

Naj te ne skrbi, če ti termini morda ne odgovarjajo, saj bodo vsi posnetki v tej skupini na voljo do konca meseca julija.