Vabim te, da se mi pridružiš na brezplačnem webinarju, ki ga pripravljam zate.

Govorila bova o vzorcih in o tem, kako ti lahko ti vzorci koristijo v tvojem vsakdanjem življenju ter pri uresničevanju tvojih dušnih potencialov.

Midva bova šla še globlje.

Morda nisi nikoli razmišljal o tem, da obstajajo tudi vzorci, ki si jih prinesel v svoje življenje, zato da ti služijo in da ti pomagajo uresničevati premnoge načrte. Dotaknila se bova teh vzorcev in pogledala, na kak način jih lahko pričneš uporabljati vsak trenutek, ko jih potrebuješ.

Namreč, obstajajo vzorci po DNK-ju, po dušnem namenu in po karmičnem namenu. Nekatere je treba preprosto sprejeti, da lahko uporabiš druge, čeprav verjamem, da si lahko že marsikje prebral, da je vredno vzorce presekati. Tega se nikar ne trudi storiti. Zaradi vzorcev si to kar si, v svoji celoviti podobi in vredno je, da jim dovoliš, da prav ti vzroci postanejo koristni v tvoji zgodbi.

Prijavi se spodaj in pošljem ti povezavo.

KDAJ: V sredo 31. januarja 2024 ob 19.30
KJE: Iz udobja domačega naslanjača, preko aplikacije ZOOM

V kolikor pa si želiš prisluhniti webinarju, pa te skrbi, da nimaš časa, ti naj zaupam, da boš kmalu za tem prejel tudi povezavo do posnetka webinarja. Posnetek ti pošljem na mail, ki mi ga zaupaš ob prijavi. Tako mu boš lahko prisluhnil takrat, ko si boš vzel čas zase.