Angelska sveča obilja

Vodniki pravijo, da vsakdo od nas v sebi prinaša luč. Luč, ki prinaša radost, veselje, ljubezen in uresničenje. Prav to so imeli Vodniki v mislih, ko so mi tako vzneseno pripovedovali o luči, ki v zgodbo posameznika prinaša kreacijo, uresničenje in obilje na področju, ki ga ta v danem trenutku najbolj potrebuje.

Rekli so tudi, da naj ima ta luč ponj domačnosti in vonj zaupanja. Ta vonj so opisali kot vonj pomaranče in cimeta. Ne nazadnje pa so še dodali, da naj vse skupaj oplemenitim še z barvo svežega jutra in vzhajajočega sonca. Tako bo posameznik že ob pogledu nanjo, doživel notranji mir in tisto pravo poželenje ter željo po življenju samem.

Deluje povsem preprosto in takrat, ko to posameznik najbolj potrebuje. Dobro je, da to Angelsko svečo obilja, prižigamo ob posebnih energijsko močnih prelomnicah v času, kot so prazna ter polna luna, ki v vsakem kolovratu (mesecu)predstavljata konec in hkrati nov začetek.

Prav tako pa zadostuje že, da jo posameznik prižiga za čas od 3 do največ 21 minut, v trenutkih novih zamislih in takrat, ko razmišlja o željah ali pa za lažjo povezavo, ko zapisuje pisma angelom. S tem namreč ustvari neverjetno kreacijo vsega, na dušnem nivoju. Ta Angelska sveča obilja, ob trenutkih tesnobe, ob prižigu odganja zle duhove, slabe misli in strahove, čisti osebne in karmične blokade, na vseh področjih. Torej, če povzameva, je odlična sopotnica na vsakem koraku, ko posameznik potrebuje luč za naprej.

15,00