Pri uresničevanju cilja, nas vedno vodi zavedanje, da ljubezen smo. Tako tudi lahko ljubezen živimo, jo prejemamo in dajemo ter se tudi v ljubezen povrnemo.

Na Svetu domuje nemalo utelešenih Duš. In vsaka Duša sveti s svojo energijo, izraža svojo vibracijo ter uresničuje svoje dušno – višje poslanstvo.

Zavedanje o sebi in iz sebe, ima tukaj največji pomen. Kajti prav to nam omogoča, da soustvarjamo dogajanje, da v njem lažje sočustvujemo, se izražamo in kreiramo vsak trenutek znova. Četudi smo kot bitja svetlobe, utelešeni v svoj tempelj, smo vsekakor povezani z virom. S tisto pristno in primarno energijo, ki nam omogoča neverjetno kreacijo, v vsakem trenutku.

Način tu bivanja in kolesje vsakdanjika, ki se vrti, vrti in vrti, nas na zunaj oblikuje po svoje, vendar smo znotraj sebe še vedno tisto bitje, ki preprosto hrepeni po izvorni ljubezni.

Po pripovedi Vodnikov, sem prav zaradi zgoraj zapisanega, ustvaril srečanje Angelsko sozvočje.

Skupaj bomo zagotovo doživeli to neverjetno čutenje Sebe.

Angelsko sozvočje je kanalizirano srečanje, ob sprostitvi ter čutni pripovedi Duš, ki bo vsekakor dvignilo tvoje zavedanje o sebi in vedenje o tem, kaj vse lahko dosežeš, ko si v sozvočju s sabo, s svojo Dušo in povezan z Najvišjim.

Za lažjo sprostitev in čutenje prisotnosti, potrebujemo: svojo udobno blazino, vzglavnik za podporo glave, ledvenega predela ali nog, steklenico z vodo ter nekaj za ogrniti oziroma pokriti.

Kaj se dogaja, kaj lahko pričakuješ?

Srečanje deluje blagodejno na vse čute in nežno obudi vse ravni zavesti. Tako tudi čustvovanje dobi povsem nov pomen. Začne se Dušno luščenje (nesoglasja, žalost, zamere, negotovosti), kar pripelje do Dušnega celjenja ter brisanja tako, fizičnih, miselnih, kot energijskih blokad.

Nekateri dobri učinki srečanja

Sprostitev in olajšanje, sprva morda lahkotno utrujenost, volja do novih spoznanj, boljša samosugestivnost ter posledično tudi boljša samopodoba, zaupanje vase, čutenje hvaležnosti, osebne povezanosti ter pretočnosti.

Srčno se veselim najinega druženja,
Uroš Adrian.

Prijava na dogodek

Prijava na dogodek je možna z nakupom preko te spletne strani (možnost plačila na naš TRR ali s plačilno kartico).
Kanalizirani meditativno - sprostitveni dogodek za skupino
Družbeni dom, Trg 2a, 2391 Prevalje

25,00

Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na prirojenem daru, ki ga imam od rojstva. Vse je podkrepljeno z dodatnimi znanji in izkušnjami, ki sem jih z leti pridobival in nadgrajeval.

Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev, ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovnega delavca.

Moje delo je poučne in informativne narave. Obisk pri meni je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve posameznika, po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do zavrnitve stranke, v kolikor ocenim, da bi lahko kakorkoli škodovala meni ali mojemu delu.

Stranka s svojim naročilom ali/in obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala, z izjavo o omejeni odgovornosti ter daje svoje soglasje za izvedbo storitve.

Pridržujem si pravico, brez predhodnega obvestila, do spremembe cen, delovnega časa ali lokacije poslovanja.