Ta čarobnost topline, me vedno znova prevzame. Pa čeprav se vsako leto vrne, se v njej vedno skriva nekaj globljega. Nekaj tistega, ki te pripne na življenje, po dušnem namenu.

Že dlje časa pa se sprašujem: Zakaj dovolimo, da ta čarobnost traja samo nekaj dni?

Vedno smo namreč, kot utelešena bitja, pripeti na povezavo med tem, kar je bilo, je v tem trenutku in bo tudi v prihodnosti. Drži, da prihodnosti, v tem trenutku, ne moremo živeti. Lahko pa z željo, ki si jo srčno zaželimo, postavimo smerokaz, kako, kje in s kakšno čutnostjo, jo bomo doživeli.

Čar je v želji, ki se je mnogi tako zelo bojimo. Želja po doživetju življenja, z vsemi preizkušnjami vred. Toliko kot je različnih življenj, toliko je različnih zgodb. Te živeče in pripovedne zgodbe, pa se stikajo le v eni točki, v zaupanju v dobro z ljubeznijo.

V teh dneh čarobnega decembra, ko človek lahko doživlja svoj preporod, kreira in postavlja svoje smernice, si je še toliko bolj pomembno dovoliti, želeti si. Kajti prav želja, je tista gonilna sila, ki prebudi upanje in to vodi v zaupanje v dobro.

Pred nami je začetek pomembnega obdobja, za vsakogar izmed nas. Prav zato te vabim, da se mi v tem večeru mnogih pripovedi, tudi pridružiš. Zgodba, ki jo v tem večeru pripravljam zate, bo resnično polna pripovedi. Tiste tvoje prave pripovedi, kanaliziranih sporočil in napotkov za tvoje življenje.

Ne nazadnje, se bova dotaknila tudi Svete manifestacije. Sveta manifestacija pa je tista manifestacija, ki se vedno kreira v času adventa in dogaja skozi čas prihodnjega obdobja. Zagotovo pa je Sveta manifestacija tudi ključ do uresničenja, v prihajajočem obdobju.

V tem večeru, pa bo skupaj s teboj, v moji družbi tudi izjemna vokalna ustvarjalka Maja Založnik in čuteče dame, glasnice ženskega pevskega zbora Karantanija.

Verjemi, prav zaradi tvoje prisotnosti, se bo v tem večeru, dogajalo še mnogo več. Zato se nam pridruži in dovoli, da te Vodniki, Angeli, Vnebovzeti mojstri popeljejo v tvoj čas neverjetne kreacije.

CENA
Cena vstopnice je 55 €. Kupite jo lahko na tej strani. Ko izvedeš naročilo karte, je to naročilo potrjeno, če je v treh dneh izvedeno plačilo preko bančne transakcije. V primeru plačila s kartico, je naročilo takoj potrjeno.

TERMIN:
Dogodek bo v nedeljo, 10. decembra 2023. Pričnemo ob 18.00 in zaključimo ob 21.00 uri (dogodek tako traja 3 ure). Vrata dvorane se bodo odprla ob 17.30.

LOKACIJA
Kulturni dom Toma Brejca, Vir pri Domžalah
Šaranovičeva cesta 19, 1230 Domžale

Gostitelj dogodka je Uroš Adrian, medij, duhovni mentor

Prijava na dogodek

Prijava na dogodek je možna z nakupom preko te spletne strani (možnost plačila na naš TRR ali s plačilno kartico).
Sveta manifestacija ljubezni
Kulturni dom Toma Brejca, Šaranovičeva cesta 19, 1230 Domžale

55,00

Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na prirojenem daru, ki ga imam od rojstva. Vse je podkrepljeno z dodatnimi znanji in izkušnjami, ki sem jih z leti pridobival in nadgrajeval.

Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev, ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovnega delavca.

Moje delo je poučne in informativne narave. Obisk pri meni je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve posameznika, po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do zavrnitve stranke, v kolikor ocenim, da bi lahko kakorkoli škodovala meni ali mojemu delu.

Stranka s svojim naročilom ali/in obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala, z izjavo o omejeni odgovornosti ter daje svoje soglasje za izvedbo storitve.

Pridržujem si pravico, brez predhodnega obvestila, do spremembe cen, delovnega časa ali lokacije poslovanja.