Afirmacijska zapestnica – hvaležnica

Hvaležnica je namenjena za srčno manifestacijo in zaupanje. Saj se preko nje posameznik še lažje poveže s svojim vodstvom ter posledično še lažje srčno kreira – ker zaupa. Prav zaupanje je tisto pravo vodilo, zaradi česar so mi Vodniki zaupali skrivnost osebnega manifestiranja.

Najbolj pomembno od vsega je, da je naša želja, kakršnakoli manifestacija ali zamisel, v nenehni pretočnosti, se pravi, da čas realizacije skupaj s pretokom, nenehno teče. Ob pomoči Hvaležnice je tako lahko vsak posameznik, nenehno v stiku s seboj, s sebi lastno kreacijo in z Vodniki. Temu bi lahko rekel, da se ustvari čaroben krog manifestacije, med mislijo posameznika in realizacijo vsake želje oziroma situacije. Je odlična zaščita pred vdorom negativnih energij in energijskih blokad iz preteklosti.

Posameznik tako Hvaležnico nosi na svojem zapestju. Ni pomembno na kateri roki. Pomembno pa je, da takrat, ko se v njegovih mislih pojavi dvom, lahko v hipu začuti toplino in moč skrbno izbranih kroglic, med prsti. V trenutkih negotovosti, tako posameznik lahko preusmeri svoje negativne misli, s preštevanjem le-teh in znova postavi pozicijo zaupanja ter hkrati realizacije želenega. Pri nizanju osmih lesenih kroglic iste barve izrečeš: ‘verjamem v uresničitev te(poveš svojo željo)’. Ko prideš na leseno kroglico druge barve pa izrečeš: ‘Ko bo to v moje najvišje dobro.’ Postopek ponoviš trikrat ali večkrat, dokler ne občutiš miru oziroma lahkotnosti.

Vsaka Hvaležnica je energijsko napolnjena s sveto afirmacijo uspeha, ljubezni in zaupanja. Prične delovati v trenutku, ko si jo posameznik nadene na zapestje. Tukaj je potrebno opozoriti še na to, da je to osebna zapestnica, ki se je drugi ne smejo dotikati. V primeru, da se to zgodi, je potrebno stopiti v stik z mano, da jo ponovno energijsko obnovim in oplemenitim.

20,00