Srčno pozdravljen, dragi Sopotnik,

Priznati moram, da mi misel uhaja tja, kjer se srečata veter in Duša, sol in skrbi ter srce in ljubezen. Ko boš prišel na tisto mesto, ki sem ga s tem stavkom želel opisati, boš točno vedel, občutil in slišal prav to, kar ti želim povedati.

Tako čarobno je tam, kjer se srečata preteklost in ta trenutek in ti kot utelešena Duša, imaš modrost, moč in zavedanje o tem, da ustvariš svojo zgodbo.

 

 

Ko prisluhneš vetru, ti ta prične pripovedovati nemalo zgodb, kjer ob njegovi spremljavi, prepevajo Duše, radostno in ljubečo simfonijo življenja o hrepenenju, kreaciji in občutku. Vse to imaš kot utelešena Duša, v sebi. Toda, okolje v katerem živiš, razna pričakovanja tvojih bližnjih in drugačni vplivi, so vplivali na to, da si danes tukaj, kjer si.

Vendar, tvoja neverjetna kreacija, se začne s tabo. Zato je vse, kar gojiš v svojih mislih kot želje, kot načrte, možno uresničiti v trenutku, ko prisluhneš sebi in dopustiš svojim Vodnikom, da te nesebično popeljejo po poti tvoje dušne kreacije.

 

Vabim te v čarobno vilo v Istri na Hrvaškem, da se skupaj z menoj, korak za korakom, znova približaš sebi, se vrneš domov in pričneš uživati ter živeti kreacijo po namenu in v skladu tvoje Duše. 

Sedemdnevni program bo v celoti kanaliziran in vsebuje:

  • Jutranjo meditacijo
  • Energijsko prebujanje sebe
  • Postavitev sebe v središče
  • Poglobljene tematike o osebnostih in načrtih 
  • Kreacija in načrtovanje poti po dušnem načrtu
  • Sproščanje napetosti in preobrazba razmišljanja
  • In še mnoga presenečenja.

Srečanje vključuje:

  • Sedem dni bivanja in šest nočitev v vili z bazenom
  • Prehrana: zajtrk, malica in zgodnja večerja
  • Celotna celodnevna izvedba programa

Prijavite se čimprej, ker sta na voljo le še 2 prosti mesti.

Hitrejša prijava vam omogoča tudi možnost obročnega plačila.
Podrobnosti na info@urosadrian.com ali 040 262 702

Prijava na dogodek

7 dnevno Nebeško letovanje
Luksuzna vila z bazenom, Istra na Hrvaškem

1.200,00

Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na prirojenem daru, ki ga imam od rojstva. Vse je podkrepljeno z dodatnimi znanji in izkušnjami, ki sem jih z leti pridobival in nadgrajeval.

Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev, ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovnega delavca.

Moje delo je poučne in informativne narave. Obisk pri meni je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve posameznika, po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do zavrnitve stranke, v kolikor ocenim, da bi lahko kakorkoli škodovala meni ali mojemu delu.

Stranka s svojim naročilom ali/in obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala, z izjavo o omejeni odgovornosti ter daje svoje soglasje za izvedbo storitve.

Pridržujem si pravico, brez predhodnega obvestila, do spremembe cen, delovnega časa ali lokacije poslovanja.