Nebeške vibracije – koledar za leto 2024 (RAZPRODANO!)

NAKUP PO POSEBNI CENI DO 31.12.2023 VSEBUJE TUDI DARILO!
BREZPLAČNO MEDITACIJO ZA OBILJE V 2024 (“Kreiraj s srcem!”)

Leto 2024 je po pripovedi Vodnikov, leto zlatega sonca. Kar pa pomeni, da se nam bodo dogajale neverjetne kreacije in spremembe na našem osebnem področju. V veliko pomoč temu, sem skupaj z njimi, ustvaril koledar, ki ti prinaša nebeško motivacijo za vsak mesec posebej. Prav tako ti razkrije 36 točk preloma v času. Od tega 12 točk preloma v času za uspeh, 12 točk preloma v času za obilje in 12 točk preloma v času za ljubezen.

Prav tako sta tukaj še prazna in polna luna, ki na svoj način zaokrožita energijsko moč samega koledarja. Ob mesečni, kanalizirani motivaciji, je tukaj še skrbno izbrana podoba vsakega meseca, ki energijo kreacije, določenega meseca, še dodatno podpre.

Sam veličastni pečat mesecu, vsakemu mesecu v tem koledarju, pa opolnomoči še podpis angela, ki vlada v določenem obdobju, v podobi njegova simbola. Sam koledar je v celoti zasnovan tako, da obenem predstavlja močno zaščito Varuha doma in hkrati poslovnosti v poslovnem prostoru.

Je veličastna podpora energij, naših zamisli in našega delovanja, saj nas vsak trenutek pogleda nanj oziroma delovanja z njim, opolnomoči z energijo stvarstva, kreacije ter višje ljubezni.

Tako bo naše leto 2024 popolnejše v vseh pogledih, bolj kreativno ter hkrati zelo darežljivo do nas.

NAKUP PO POSEBNI CENI DO 31.12.2023 VSEBUJE TUDI DARILO!
BREZPLAČNO MEDITACIJO ZA OBILJE V 2024 (“Kreiraj s srcem!”)

24,90

Ni na zalogi

RAZPRODANO