Življenje je tako preprosto popotovanje, na katerem ti je dano izkusiti vse. V kolikor, pa damo prednost čutenju, lahko preko delovanja s svojim Vodnikom, udejanjimo vse, na kar samo pomislimo.

Verjamem, da se sliši tako lahko, pravzaprav lahkotno. A v trenutkih, ko si dovoliš ozreti se, globlje, v svojo zgodbo življenja, spoznaš, da tako tudi je.

Tako zelo enostavno bi bilo, ko bi vso to vedenje, ki ga kot duša prinašamo s seboj, zmogli uporabiti in ga umestiti v svoj fizični čas. Ena večjih preprek, da tega ne zmoremo, je v tem, da želimo razumeti kar nam je namenjeno in tako zapravljamo svoj fizični čas. Namesto, da bi uresničevali svobodno ter neobremenjeno, kot na primer to počne otrok.

Vsi prinašamo v sebi prav se. Zato smo se tudi umestili v ta čas in kraj, zapisali to pot, izbrali te starše in se podali v neznana občutenja prav te družine.

Zanimivo pa je, da v odrasli dobi, takrat, ko naj bi že znali delovati s sabo in uresničevati po višji kreaciji, obmolknemo, ker nimamo pravega odgovora na vprašanje: “Zakaj si to želiš?”

Kot otrok bi z lahkoto odgovoril ter naštel malo morje razlogov, ki bodo blagodejno vplivali na tvoj pozitivni razplet. Še več. Odrasli bi te podprli in celo sodelovati s tabo.

V svoji odrasli dobi, pa ob teh in onih vprašanjih, doživljaš hladni tuš ter obstaneš v času. S tem pa si kupuješ pozornost in razumevanje, v zameno za čas, ki naj bi ga sicer namenil Sebi ter lastni kreaciji obilja.

Kakšna pa je razlika med tabo kot otrokom ter tabo kot odraslo osebo?

Še vedno domuješ v istem telesu, v tem času in na istem kraju. Kot otrok čutiš več in razumeš manj, v odrasli dobi pa se čutenje zaradi vplivov in vzorcev takorekoč zamrzne, ker od sebe zahtevaš in se trudiš razumeti prav vse.

NAMEN DELAVNICE

Manifestacija je smisel kreacije v vsakem življenju. S tem nebeškim orodjem, lahko uresničiš prav vse in osmisliš prav vse, česar se lotiš.

Prav s tem razlogom, sem ustvaril to delavnico, na kateri bomo doživeli dušno prebujenje, se ponovno srčno povezali z Vodniki ter prejeli vso kanalizirano znanje za uporabo tega nebeškega orodja, v vsakdanjem življenju.

POTEK DELAVNICE

Delavnica bo razdeljena na tri dele. Tako se bomo v prvem delu seznanili z energijskim ter fizičnim vidikom želje. Se povezali z Vodniki in postali celota, ki deluje skupaj.

V drugem delu nam bodo predali orodje uspešne osebne manifestacije in nas vodili skozi proces manifestiranja vsega kar je.

V tretjem delu pa nas bodo vodili skozi čutno meditacijo sidranja želja. Tukaj bo tudi čas za vaša vprašanja, na katera vam bom lahko podal tudi njihove odgovore.

Celotna delavnica bo edinstvena tudi zaradi tega, ker bo v celoti kanalizirana.

VODITELJ DELAVNICE

Uroš Adrian, medij, duhovni mentor

Prav ti si srčni kreator, ki zmore preko jasne nebeške manifestacije, kreirati uspeh za svoje življenje!

Prijava na dogodek

Prijava na dogodek je možna z nakupom preko te spletne strani
(možnost plačila na naš TRR ali s plačilno kartico).
Celodnevna delavnica za kreacijo s ♥️
M hotel, Derčeva 4, Ljubljana

99,00

Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na prirojenem daru, ki ga imam od rojstva. Vse je podkrepljeno z dodatnimi znanji in izkušnjami, ki sem jih z leti pridobival in nadgrajeval.

Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev, ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovnega delavca.

Moje delo je poučne in informativne narave. Obisk pri meni je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve posameznika, po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do zavrnitve stranke, v kolikor ocenim, da bi lahko kakorkoli škodovala meni ali mojemu delu.

Stranka s svojim naročilom ali/in obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala, z izjavo o omejeni odgovornosti ter daje svoje soglasje za izvedbo storitve.

Pridržujem si pravico, brez predhodnega obvestila, do spremembe cen, delovnega časa ali lokacije poslovanja.