Verjamem, da če ti zdaj postavim vprašanje: ‘Ali želiš biti srečen?’, bi od tebe prejel pritrdilen odgovor. Zakaj potem ne izpolnjuješ tega, zaradi česar si na svetu?

S tem vprašanjem vstopiva še globlje in to prav zato, ker se vse začne pri tebi.

Ljudje smo rojeni v ta svet, da kreiramo svojo srečo. S tem rastemo in uresničujemo svoje notranje potenciale. A se na žalost večkrat zgodi, da ko nekomu, ki pride k meni, postavim vprašanje: ‘Si srečen?’, vedno dobim v odgovor paleto razlogov, zakaj nekdo ni srečen.

Prav raziskovanje tega, me je pripeljalo do spoznanja, da je ovira zasidrana globlje kot si lahko misliva. Vse se začne pri vzorcih. Zagotovo so tudi tebe tvoji starši učili, bodi priden, poslušen, ustrežljiv. Le malokateri starš je svojega otroka, v času rasti, v najbolj pomembnem obdobju, spodbujal da kreira.

Do 11-tega leta si živel po svojih notranjih vzgibih. Počel si stvari hipno in brez premisleka. Četudi si se spotaknil, si to vzel kot preizkušnjo in smejoč šel naprej. Ne nazadnje, si o svoji ‘nerodi’, z nasmehom razlagal tudi svojim staršem.

Do dogodka je še

Zato si tukaj, na tem mestu, dovolim eno vprašanje: “Kje je tisti zvedavi, radoživi otrok, ki poskusi vse in se ne ozira na druge, je srečen v trenutku ter v tem, kar počne?”

Vabim te, da se mi pridružiš na motivacijskem seminarju premnogih odgovorov, kjer bova skupaj odkrivala tvojo višjo vibracijo sreče

Naj s tabo delim še eno odkritje, da so se prav uspešni ljudje odločili, da bodo srečni in prav to jih je pripeljalo do uspeha. Ljudje prevečkrat pobegnemo v pretekle trenutke namesto, da bi si dovolili občutiti modrost tega trenutka in preprosti bili, srečni.

Vabim te, da se mi pridružiš na motivacijskem seminarju premnogih odgovorov, kjer bova skupaj odkrivala tvojo višjo vibracijo sreče:kako jo v tvoji življenjski zgodbi razumeti,
kako jo uporabiti za svoj uspeh,
kako jo v polnosti živeti.

 

Komu je seminar namenjen?

  • Vsakemu, ki želi živeti kreacijo po višjem namenu,
  • Vsakemu, ki želi postati najboljša verzija sebe,
  • Vsakemu, ki želi uresničiti svoj namen, ki ga bo izpopolnjeval,
  • Vsakemu, ki želi prepoznati svoje orodje za srečo,
  • Vsakemu, ki želi prejeti svojo formulo za svoj uspeh.

 

Informacije o poteku seminarja

Seminar se bo izvajal v živo, v dvorani M-hotela Ljubljana.
Rdeča nit seminarja bodo vaša vprašanja in odgovori.

Časovnica seminarja je od 10.00 do 14.30 ure, s polurnim premorom.

Prijava na dogodek

Transformacijsko motivacijski seminar
M-hotel, Derčeva ul. 4, Ljubljana
Vabim te, da se mi pridružiš na motivacijskem seminarju premnogih odgovorov, kjer bova skupaj odkrivala tvojo višjo vibracijo sreče

77,00

Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na prirojenem daru, ki ga imam od rojstva. Vse je podkrepljeno z dodatnimi znanji in izkušnjami, ki sem jih z leti pridobival in nadgrajeval.

Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev, ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovnega delavca.

Moje delo je poučne in informativne narave. Obisk pri meni je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve posameznika, po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do zavrnitve stranke, v kolikor ocenim, da bi lahko kakorkoli škodovala meni ali mojemu delu.

Stranka s svojim naročilom ali/in obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala, z izjavo o omejeni odgovornosti ter daje svoje soglasje za izvedbo storitve.

Pridržujem si pravico, brez predhodnega obvestila, do spremembe cen, delovnega časa ali lokacije poslovanja.