Vedno bolj močno je zavedanje, da je človek zgolj energija preteklosti, ki ustvarja v sedanjosti, da bi brezpogojno lahko sprejemala v prihodnosti. Toliko kot je različnih osebnosti, utelešenih v templjih, toliko je različnih zgodb in prav tako nemalokrat, toliko pogledov na življenje.

Življenje je pravzaprav niz trenutkov med, prej in potem. Da bi lahko človek razumel prej in kreiral po tem, seveda v skladju z višjim zavedanjem, pa je še toliko bolj pomembno, da ta človek zmore, v tem neusmiljenem kolesju časa, imeti dovolj časa zase.

Govorimo o času. Čeprav je čas zgolj iluzija, nas umešča v življenje in narekuje naš tempo. Vendar, v kolikor smo rojeni na ta svet, na točno določenem kraju, ob namenjenem trenutku in ob točno odmerjenem času, imamo modrost in možnost velike kreacije in doživljanja vsega, kar je.

Angelsko sozvočje, ni le kanalizirana meditacija, je dušna kopel prepletena s pripovedjo Vodnikov, z odgovori in z mnogimi energijami dobrega počutja.

Prav to, dobro počutje nas vedno spremlja in postavlja hkrati v kreacijo vsega mogočega. Zato je tudi Angelsko sozvočje namenjeno sprostitvi vsakdanjih napetosti in sprostitvi sebe v vseh pogledih. Tako se tudi med udeleženci ustvari neverjetna harmonija, kjer se s prepletom energij in pripovedjo Vodnikov, lahko dogodi tudi ozdravljenje.

Ozdravljenje pa ima tukaj več plasti. Ko se tako na dušnem, mentalnem in fizičnem nivoju zgodi ravnovesje, se ustvari kreacija tega, kar posameznik v stiku s seboj in v danem trenutku, najbolj potrebuje.

Angelsko sozvočje je skupinska Dušna kopel. Je kanalizirano srečanje, preko meditacije, ob sprostitvi ter čutni pripovedi Duš.

Za lažjo sprostitev in čutenje prisotnosti, potrebujemo: svojo udobno blazino, vzglavnik za podporo glave, ledvenega predela ali nog, steklenico z vodo ter nekaj za ogrniti oziroma pokriti.

Kaj se dogaja, kaj lahko pričakuješ?

Srečanje deluje blagodejno na vse čute in nežno obudi vse ravni zavesti. Tako tudi čustvovanje dobi povsem nov pomen. Začne se Dušno luščenje (nesoglasja, žalost, zamere, negotovosti), kar pripelje do Dušnega celjenja ter brisanja tako, fizičnih, miselnih, kot energijskih blokad.

Nekateri dobri učinki srečanja

Sprostitev in olajšanje, sprva morda lahkotno utrujenost, volja do novih spoznanj, boljša samosugestivnost ter posledično tudi boljša samopodoba, zaupanje vase, čutenje hvaležnosti, osebne povezanosti ter pretočnosti.

Srčno se veselim najinega druženja,
Uroš Adrian.

Lokacija dogodka

Družbeni dom, Trg 2a, 2391 Prevalje

Prijava na dogodek

Prijava na dogodek je možna z nakupom preko te spletne strani (možnost plačila na naš TRR ali s plačilno kartico).

25,00

PRIJAVA NA DOGODEK Z REZERVACIJO IN PLAČILOM NA LICU MESTA V GOTOVINI

PRIJAVA NA DOGODEK S PLAČILOM S KARTICO ALI BANČNIM UPN NAKAZILOM

Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na prirojenem daru, ki ga imam od rojstva. Vse je podkrepljeno z dodatnimi znanji in izkušnjami, ki sem jih z leti pridobival in nadgrajeval.

Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev, ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovnega delavca.

Moje delo je poučne in informativne narave. Obisk pri meni je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve posameznika, po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do zavrnitve stranke, v kolikor ocenim, da bi lahko kakorkoli škodovala meni ali mojemu delu.

Stranka s svojim naročilom ali/in obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala, z izjavo o omejeni odgovornosti ter daje svoje soglasje za izvedbo storitve.

Pridržujem si pravico, brez predhodnega obvestila, do spremembe cen, delovnega časa ali lokacije poslovanja.