Dragi Srčni,

Priznati moram, da mi misel uhaja tja, kjer se srečata veter in Duša, sol in skrbi ter srce in ljubezen. Ko boš prišel na tisto mesto, ki sem ga s tem stavkom želel opisati, boš točno vedel, občutil in slišal prav to, kar ti želim povedati. Tako čarobno je tam, kjer se srečata preteklost in ta trenutek in ti kot utelešena Duša, imaš modrost, moč in zavedanje o tem, da ustvariš svojo zgodbo.

Ko prisluhneš vetru, ti ta prične pripovedovati nemalo zgodb, kjer ob njegovi spremljavi, prepevajo Duše, radostno in ljubečo simfonijo življenja o hrepenenju, kreaciji in občutku. Vse to imaš kot utelešena Duša, v sebi. Toda, okolje v katerem živiš, razna pričakovanja tvojih bližnjih in drugačni vplivi, so vplivali na to, da si danes tukaj, kjer si. Vendar, tvoja neverjetna kreacija, se začne s tabo. Zato je vse, kar gojiš v svojih mislih kot želje, kot načrte, možno uresničiti v trenutku, ko prisluhneš sebi in dopustiš svojim Vodnikom, da te nesebično popeljejo po poti tvoje dušne kreacije.

 

 

O nastanitvi in o energiji prostora

Skrivnostna vila z bazenom, se pravzaprav nahaja sredi stare vasi. Njene stare, v zgodovino zapisane stavbe, dajejo temu še poseben čar. Najbolj zanimivo pa je, da v trenutku lahko, ko se zaprejo ogromna vrata na dvorišču, vsak udeleženec vstopi v svoj čaroben svet. Že samo okolje namreč, kar kriči po raziskovanju sebe.

Teh nekaj dni, torej namenjamo sebi, svojemu čutenju ter notranjemu klicu odkrivanja mnogoterih sposobnosti in danosti. Prav tako pa se tekom dogajanja, pokaže tudi premnogo čudežev tako na mentalni, dušni kot fizični ravni.

O hrani in sodelovanju

Po preteklih izkušnjah, se udeleženci na to vrstni delavnici, zelo lepo povežejo med seboj. Pričnejo celo sodelovati, si pomagati. Osnovna ideja pa je, da teh sedem dni preživimo v harmoniji in pri vseh stvareh sodelujemo vsi kot velika družina. Tako bomo tudi za obroke poskrbeli sami. Kar pa se sodelovanja na ostalih delih delavnice tiče, postane precej zanimivo, ko vso dogajanje steče in Vodniki poskrbijo, da skupaj z nami nastane neverjetna in nepozabna harmonija. Bistvo te harmonije pa je, da se lahko v njej najde in izrazi vsak posameznik.

 

 

Vabim te v čarobno vilo v Istri na Hrvaškem, da se skupaj z menoj, korak za korakom, znova približaš sebi, se vrneš domov in pričneš uživati ter živeti kreacijo po namenu in v skladu tvoje Duše.

Sedemdnevni program bo v celoti kanaliziran in vsebuje:

 • Jutranjo meditacijo
 • Energijsko prebujanje sebe
 • Postavitev sebe v središče
 • Poglobljene tematike o osebnostih in načrtih
 • Kreacija in načrtovanje poti po dušnem načrtu
 • Sproščanje napetosti in preobrazba razmišljanja
 • In še mnoga presenečenja.

Srečanje vključuje:

 • Sedem dni bivanja in šest nočitev v vili z bazenom
 • Prehrana: zajtrk, malica in zgodnja večerja
 • Celotna celodnevna izvedba programa.

Termin: 28.09.2024 do 05.10.2024

Cena: 1.200 €

Način plačila:

 1. v enkratnem znesku
 2. možnost obročnega plačila:
  – za potrditev prijave je potrebno plačati 200€ v mesecu aprilu, pri kasnejši prijavi je začetni obrok višji (vezano na število obrokov),
  – obročno plačilo je možno v 5-mesečnih obrokih po 200 €, s plačevanjem obrokov se prične v mesecu maju, do vsakega 20-tega dne v mesecu, torej se zaključi 20.09.2024. S prijavo kasneje, se temu primerno manjša število obrokov ter veča znesek obroka.

Število udeležencev na delavnici je omejeno na 12 oseb.

S hitro prijavo si zagotovite mesto v vili, kajti zanimanje je izredno veliko in bodo mesta kar hitro zapolnjena.

Prijava na dogodek

7 dnevni Nebeški retreat
Luksuzna vila z bazenom, Istra na Hrvaškem

1.200,00

Izjava o omejitvi odgovornosti

Moje delo temelji na prirojenem daru, ki ga imam od rojstva. Vse je podkrepljeno z dodatnimi znanji in izkušnjami, ki sem jih z leti pridobival in nadgrajeval.

Obisk pri meni ali koriščenje mojih storitev, ne nadomešča obiska zdravnika, specialista ali kateregakoli usposobljenega in strokovnega delavca.

Moje delo je poučne in informativne narave. Obisk pri meni je na lastno odgovornost, zato ne sprejemam odgovornosti za odločitve posameznika, po obisku pri meni.

Pridržujem si pravico do zavrnitve stranke, v kolikor ocenim, da bi lahko kakorkoli škodovala meni ali mojemu delu.

Stranka s svojim naročilom ali/in obiskom potrjuje, da je prebrala, razumela in se strinjala, z izjavo o omejeni odgovornosti ter daje svoje soglasje za izvedbo storitve.

Pridržujem si pravico, brez predhodnega obvestila, do spremembe cen, delovnega časa ali lokacije poslovanja.