Večkrat se sprašujemo, kako v življenju zadihati v tem trenutku. Kako ga sprejeti in kako ga v popolnosti doživeti. V kolikor nam je dana modrost, moč in priložnost, da smo poslani ter postavljeni na svet točno v tej eri, tako nam je dana moč in modrost kreiranja vsega, kar je.

Tukaj ne govorim, da smo vsemogočni, ampak da smo vse kar je v danem trenutku. Ta trenutek se vedno niza v naslednji trenutek. Skupaj kreirata naslednjega, ta dva spet naslednjega. Tako mi živimo življenje.

Vprašanje je samo, ali življenje živimo v polnosti, s polnim dihom, ali preprosto životarimo?

V kolikor smo postavljeni v ta trenutek, nam je modrost življenja ‘živeti s polnim dihom’, tako rekoč položeno že v zibelko. Kajti rojeni smo na točno določenem kraju, iz točno izbrane matere in očeta ter v točno določenem času. Torej je v osnovi poskrbljeno za vse, kar potrebujemo, da se v popolnosti izrazimo.

Vabim te, da se mi pridružiš na brezplačnem webinarju, kjer bova skupaj odkrivala, kako lahko ti kot oseba, dosežeš vse, kar je. Kako lahko poskrbiš, da je vsak tvoj trenutek neprecenljiva kreacija radosti. Kako udejanjiti vse, kar se nameniš. Kako lahko poskrbiš, da si vsak trenutek najboljša verzija sebe.

Zato te vabim, da se vpišeš v spodnji obrazec in kmalu ti pošljem povezavo do srečanja.

KDAJ: V četrtek 22. februarja 2024 ob 19.30
KJE: Iz udobja domačega naslanjača, preko Youtube-a

V kolikor pa si želiš prisluhniti webinarju, pa te skrbi, da nimaš časa, ti naj zaupam, da boš kmalu za tem prejel tudi povezavo do posnetka webinarja. Posnetek ti pošljem na mail, ki mi ga zaupaš ob prijavi. Tako mu boš lahko prisluhnil takrat, ko si boš vzel čas zase.