Nebeška matrica Višje Ljubezni – kanalizirana meditacija | Ljubljana

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pripoved Neba, je najvišja frekvenca resnice najvišje ljubezni in pripovedi o nas samih. Ko v svojem bistvu prisluhnemo tej pripovedi lahko, v kolikor si tega želimo v svoji fizični zgodbi, odpremo premnoga obzorja. Kajti to, da smo postavljeni na tej točki lastnega življenja pomeni, da smo nekoč, nekdaj že bili, da od nekod prihajamo in bomo nekam odpotovali. Vendar, to je le začetek na poti zavedanja sebi lastne vrednosti. In to je le delček pri odkrivanju naše ponotranjene resnice.

Verjamem, da se vsega tega zavedaš in vem, da veš, da premoreš v sebi neverjetno moč uresničenja. Vendar, kaj ko je bilo vse tvoje dušno zavedanje sebe, prav na točki rojstva, v trenutku prvega vdiha, povsem zabrisano. Toda, nekje obstaja ta zapis. Poznajo ga tvoji Vodniki, Angeli varuhi, celo v Nebo vzeti mojstri, s katerimi si kot Duša tako ali drugače povezan. A je največja modrost prav sobivanje z njimi, dovoliti si občutiti, prisluhniti in dojeti njihovo sporočilnost.

Ker se vsega zapisanega zavedam, te vabim, da se mi pridružiš na edinstveni kanalizirani meditaciji, ki prinaša veliko dušno sporočilnost. Vredno se je zavedati, da nam je telo zgolj kot tempelj v tu zemeljskem življenju, na posodo, zato da mi v svojem bistvu kot Duša lahko uresničujemo lastne poti, izražamo lastna prepričanja in zorimo na poteh lastnega poslanstva. Skozi čas tu bivanja, zaradi vpetosti v neizprosno kolesje vsakdanjika, je prav to, slediti sebi in prisluhniti Njim, največja uganka.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column vertical_content_position=”middle”][vc_column_text]

Zakaj prav kanalizirana meditacija?

[/vc_column_text][crocal_empty_space][/vc_column][vc_column vertical_content_position=”middle”][vc_column_text]Kanalizirana meditacija je edinstvena prav zaradi tega, ker na samem doživetju spregovorijo Vodniki na način in o stvareh, ki jih potrebujejo udeleženci meditacije. Taka meditacija je precej osebnostna izkušnja, saj se te Nebo dotakne znotraj tvojih globin, ti pomaga prečistiti notranja nesoglasja, razumeti dano situacijo in te pripelje do odgovorov, kako je vredno popolno izpopolniti sebi lastno zgodbo.

Meditacija poteka v živo, zato da se energije na svojstven način lahko dotikajo prisotnih in se je kot take ne da ponoviti.

Za lažjo sprostitev, predlagam:

 • udobna oblačila,
 • blazino in nekaj za pokrit
 • in lastne copate (pri izvajanju meditacije si lahko tudi v udobnih nogavicah)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kje, kdaj in kako?

[/vc_column_text][crocal_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][crocal_icon_box icon_fontawesome=”fas fa-clock” title=”TERMIN” heading_tag=”div” heading=”h6″]Sobota, 02. oktober 2021, od 15.00 do 16.30 ure[/crocal_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][crocal_icon_box icon_fontawesome=”fas fa-map-marker-alt” title=”LJUBLJANA” heading_tag=”div” heading=”h6″](Točno lokacijo sporočimo ob prijavi.)[/crocal_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][crocal_icon_box icon_fontawesome=”fas fa-tags” title=”30 €” heading_tag=”div” heading=”h6″](po osebi)[/crocal_icon_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pridruži se mi na skupinski kanalizirani meditaciji

[/vc_column_text][crocal_empty_space][vc_column_text]Na skupinsko kanalizirano meditacijo sprejmem samo 12 udeležencev, zato se je potrebno predhodno prijaviti in si po korakih, zagotoviti svoje mesto.

Prijaviš se lahko do vključno četrtka, 30.09.2021, povsem preprosto, preko e-naslova ali telefona:

 • preko e-naslova: info@urosadrian.com
 • preko telefona: 040 262 702
 • Pri prijavi preko e-naslova zapiši: ime, priimek, naslov in kraj bivanja ter veljavno številko mobilnega telefona (za lažji hitri kontakt, v primeru sprememb.)
 • Ob prijavi, tekom dneva prejmeš povratno sporočilo, s podatki za plačilo in ostalimi potrebnimi informacijami.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][crocal_divider][/vc_column][vc_column width=”2/3″ vertical_content_position=”middle”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]DOBRO JE VEDETI![/vc_column_text][vc_tta_accordion active_section=”0″ heading_tag=”div” heading=”small-text” collapsible_all=”true”][vc_tta_section title=”Kako se prijavim?” tab_id=”1630849854867-b796abc6-d197″][vc_column_text]Ker je, zaradi prepleta energij, na vsakem dogodku, število udeležencev predhodno objavljeno, se je potrebno predhodno prijaviti, preko e-naslova: info@urosadrian.com ali telefona: 040 262 702[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Kako zaključiti prijavo?” tab_id=”1630849854913-6578f1d7-030a”][vc_column_text]

 • Na svoj e-naslov, tekom dneva prijave na dogodek, prejmeš, s podatki za plačilo. Ker je število mest na samih dogodkih omejeno, je na tebi, da čimprej zaključiš prijavo s plačilom.
 • Plačilo izvedeš preko spletne banke ali preko položnice, na vsaki banki ali Pošti Slovenije.
 • Ko prejmemo potrdilo o plačilu na info@urosadrian.com in je plačilo vidno na TRR-ju podjetja, je prijava na dogodek uspešno zaključena.
 • V primeru prostih mest, je zaključek prijave na dogodek, možen do 48 ur, pred začetkom dogodka.
 • V primeru zapolnjenih mest, z uspešno zaključenimi prijavami, imetnike nedokončanih prijav, obvestimo.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Dogodka se ne morem udeležiti?” tab_id=”1630850261700-1d67ac41-1326″][vc_column_text]V primeru, da se dogodka kljub vplačilu, ne boste mogli udeležiti, lahko mesto prenesete na drugo osebo in nas o tem pisno obvestite.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Vračilo denarja?” tab_id=”1630850498634-3d434dbf-b014″][vc_column_text]Vračilo denarja je mogoče le če, organizator, zaradi omejitev, ne bo mogel, kakovostno in varno izvesti dogodka.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]