[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 26. teden 2021

[/vc_column_text][vc_column_text]

od 28. junija do 4. julija 2021

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]Zavedanje, ki ga nosite v sebi, včasih preprosto ni dovolj. Sploh pa ne v obdobju, kjer je vredno prepuščati in dovoljevati, da se vse zgodi v vaše najvišje dobro. Tukaj bi bilo na mestu tudi vprašanje, ali vas je strah narediti nek določen korak, ki bi bil dober za vaš osebni napredek? Ali se raje, zaradi strahov iz preteklosti, prepuščate dogajanju in ne naredite nič?

Slednje, v tem obdobju, vsekakor ni pametno, saj se obdobje osebne kreacije še vedno nadaljuje in vam, v kolikor boste to uspeli videti, tudi na široko odpira vrata za vaš osebni uspeh. Lahko se zgodi, da se boste na trenutek želeli predati malodušju. A prosim, da tega nikar ne počnite. To obdobje je namreč namenjeno dušnemu veselju, napredku in kreaciji. Vendar je smiselno vedeti tudi to, da se mora, pred uresničenjem lastne kreacije, mnogokaj znova vzpostaviti. Predlagamo, da začnete kar pri odnosu do sebe, oziroma pri odnosih v družini. Tam se vse začne in konča.

Lahko, da bodo prav, zaradi vaše posvetitve sebi, nekateri iz vaše bližnje okolice, to videli kot veliki nesmisel. Vendar to naj bo samo znak, da je čas za vašo odločitev, kdo je vreden vaše prisotnosti in kdo ne. Tukaj ni potrebno narediti popolnoma nič, le odločite se zase. In tisti, čigar nameni niso pristni, se bo umaknil sam.

Za konec vam naj zaupamo le še to, da za delo na sebi ne potrebujete usmeritev, vaj, ukalupljenih delovanj, marveč je potrebno le dvigniti vašo osebno zavest, da zmorete, da ste sposobni in ne nazadnje, da ste vredni.

Sprejmite se in ljubite se, brezpogojno.

Po pripovedi Nadangela Mihaela.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6206″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dobro je vedeti!

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]Zelo radoživ in zanimiv krog energij je pred nami. V tem obdobju bodo dobesedno kraljevale energije števil 8, 5 in 1. Pri čemer je smiselno vedeti, da rojeni v skrivnostni energiji števila 8, pričakujte nepričakovano in v odnosih ne silite z glavo skozi zid. Prav tako bi bilo vredno, da imate ob nekaterih trenutkih izbrano besedičenje, saj mnogi v tem obdobju, ne bodo razumeli vaših dobrih namer. Rojeni v energiji števila 5, boste znova vzpostavljali nove začetke in pričeli uresničevati lastne kreacije. Pri čemer je zelo pomembno, da ne glede na mnenje drugih, tokrat svojo trmo uporabite sebi v prid in pričnete slediti temu, kar enostavno čutite. Sama energija števila 1 se tokrat dotika tudi rojenih v energiji tega števila. Namreč, ne samo to, da bo ta energija tokrat v ospredju in precej v podporo prej omenjenim energijam, bo tudi za rojene v tej energiji, nazorno poskrbljeno iz strani Neba. Naj namignem le še, da je čas, da si vsi začnemo dovoliti videti priložnosti.

Ko svojo zgodbo sprejmeš brezpogojno, si tudi dovoliš živeti v najvišjem pomenu ljubezni.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]