[vc_row][vc_column text_align=”center”][vc_column_text]

Dve prelomni točki izbire v času

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”5871″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Prisrčen pozdrav,

Pred nami sta dva zelo pripovedna dneva. Prav tako dve prelomni točki v času. Ja, tukaj se začenja naše sodelovanje skozi leto. Tisti, ki že imate moj duhovno motivacijski rokovniki Trenutki 2021, zagotovo veste, o čem govorim.

Prihajata dva dneva, z dvema prelomnima točkama v času. Ker pa med enim in drugim dnem ne mine niti 72 ur, ampak sta sosedna, je tokrat izbira samo tvoja. Odloči se, ali boš odpiral energije na prelomno točko v času, ali na drugo. Samo tokrat je postavljena ta možnost izbire. Kajti nismo še prešli točke prve polne lune leta, ko pa se vse uravnovesi.

Ne glede na izbiro, za katero prelomno točko v času, boš odpiral energije, je pristop in postopek enak. Želim pa si, da se zavedaš moči in mističnosti, da prav s tem dejanjem odpiraš povsem novo poglavje v svoji zgodbi.

Ob koncu leta se vedno govori o manifestaciji, o željah, o tem in onem, kaj bi nam naj dobrega prineslo leto. Midva se bova tega lotila drugače. Vse, kar potrebuješ za svoj prvi korak na poti svetlobe, je čisto navadna bela ovojnica in bel list papirja.

Dobro bi bilo, da narediš svojo reprizo preteklega leta, se spomniš treh dogodkov ali situacij, za katere si hvaležen.

Zakaj sem tako prepričan, da vem o čem govorim?

Dejanja in trenutki, katerih se radi spominjamo, namreč še niso zaključeni in imajo nadaljevanje nekje v prihodnosti. Takšno je tudi to leto – leto drzne prihodnosti.

Vzemi si čas na dan svoje točke preloma in zapiši, pravzaprav opiši te svoje tri dogodke, ki se pletejo po tvojih mislih. Še enkrat ti polagam na srce, ne hiti in dovoli si vzeti čas. To je namreč zelo pomembno. Preprosto začni pisati in dovoli, da steče. Naj se tvoje misli in posledično tudi želje, zlijejo na papir. Ne pozabi na imena oseb, ki so tako ali drugače povezane s temi dogodki. Vse skupaj zapiši v takšni obliki kot bi druga oseba pisala tebi.

Ko vse skupaj zapišeš, to preloži tolikokrat, kolikokrat je seštevek tvojega rojstnega datuma in datuma dneva točke preloma, ki si jo uporabil za pisanje. Seštevek mora biti do enomestnega števila. Ta seštevek pa še zapiši na hrbtno stran, na levo spodaj, ovojnice, v katero spraviš to pismo.

To je prvo pismo na najini skupni poti skozi leto. Zato predlagam, da izbereš mesto, lahko tudi predal ali mapo, kamor boš vse te zapise lahko tudi shranjeval in jih tudi ‘uporabljal’ na poti do uresničitve.

Želim veliko uspehov.
Uroš Adrian

Naroči svoj duhovno motivacijski rokovnik TUKAJ![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]