[vc_row][vc_column text_align=”center”][vc_column_text]

Osebnostna kreacija – Polna Luna 26.05.2021 ob 13.14 uri

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]

Tako dolgo sem čakal na ta trenutek, pa je vendarle prišel. Namreč, vse pretekle prelomnice ob praznih in polnih lunah, so bile v svoji nameri žal tako energijsko postavljene, da bi nas kakršno koli delovanje ob njih, postavilo samo korak nazaj.

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][crocal_single_image image=”6176″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]S tokratno polno luno pa vstopava v obdobje osebnostne kreacije in uresničevanj. Verjamem, da ste tisti, ki uporabljate moj duhovno motivacijski rokovnik Trenutki 2021, ustvarjali in delovali po splošnem ritualu ob pomembnih datumih in prelomnicah.

Tokrat se bomo lotili osebnostne kreacije, v energiji Nadangela Mihaela. Ta energija je, namreč v tem majskem obdobju, zelo močna in nam v energiji letošnjega leta pomaga čistiti vse staro. Glede na to, da smo v preteklosti že čistili situacije, imamo zdaj pred nami eno najmočnejših točk leta, v kateri nam je Nebo namenilo zaključevanje s prečiščevanjem in kreacijo novega.

Tokratni ritual ob polni luni je precej kompleksen. Zato so predlagali, da ga preprosto razdeliva na tri korake.

Prvi korak: poskrbi za svojo energijsko prenovljeno ter čisto bivališče. Ko so govorili o tej tezi, si imeli v mislih prav to, da se od-ločiš od fizičnih stvari ter spominov, ki ti ne služijo več. Vendar pozor, to ne pomeni, da se lotiš pospravljanja stvari vseh družinskih članov. Ampak, da se osredotočiš samo in izključno nase. Odpreš svojo omaro in iz nje vzameš vse stvari. Nato narediš selekcijo, kaj od teh stvari ti še služi in kaj je vredno podariti naprej. S tem boš podprl energije, da v tvoje življenje pripeljejo svežino. Tukaj je pomemben še en vidik. Pri stvareh se ravnaš po prvem občutku. Tiste stvari, ki jih je vredno obdržati, boš kasneje pospravil nazaj v omaro. Vse ostale pa, v kolikor so še uporabne, podaril naprej. Naj te opozorim, ne bo enostavno. Identično narediš s stvarmi za osebno higieno in dobro počutje (parfumi, kreme, glavnik in tudi nakit,…). Kar si izločil kot neuporabno, zavržeš. Če gre za nakit, zlato, ure prodaš, ostalo zavržeš.

Drugi korak: na vrsti je tvoja garderobna omara, oziroma prostori, kjer si imel to vse hranjeno. Vse skupaj umiješ z limonino vodo. Limonino vodo pripraviš tako, da v posodo z vodo (recimo 3l vode) daš limono narezano na osem rezin, temu dodaš še tri velike žlice soli. To pustiš stati 24 ur, nato pa začneš uporabljati. Da boš zaokrožil celotno situacijo in s tem tudi celoten vpliv energij, je vredno umiti še vhodna vrata od stanovanja ali hiše ter pod predpražnik posuti riž in sol.

Tretji korak: Belo svečo (ne čajna) prižgeš v prostoru, kjer se kot družina, največ družite in skupaj s svečo zapustiš prostor in nadaljuješ po vseh bivalnih prostorih stanovanja ali hiše. To obvezno opraviš v smeri urinega kazalca. V tvojem prostoru, ali v kotičku, ker se najbolje počutiš pa postaviš svečo za čas pisanja pisma.

Za pisanje pisma bomo tokrat potrebovali modri list papirja in ovojnico v temno roza barvi (barva ciklame). Ti dve barvi skupaj namreč predstavljata energijo Nadangela Mihaela, ki pomaga prečistiti preteklost. Da se bomo lažje povezali z našim Višjim Jazom, je vredno, za čas pisanja, uporabiti prej omenjeno svečko. Pišeš tako, da sebe postaviš v vlogo tretje osebe (kot da pišeš prijatelju). Tokrat se bova lotila pisanja o hvaležnosti. Zakaj? Da boš lažje spustil določene stvari iz svojega življenja in priklical nove. Prav tako se je tudi vredno spomniti tistih, ki odhajajo in se jim zahvaliti.

Zato naj bo tvoje osnovno vprašanje: zakaj si v življenju hvaležen?

Naj te še opomnim. Ne obremenjuj se čustvi, ki bodo privrele na plano, ker zagotovo bodo. Torej samo pusti, da situacija steče. Ni pomembno, koliko časa zapisuješ, pomembno je le, da si dovoliš čutiti, kako zelo je vredno biti hvaležen za stvari, ki odhajajo.

Ob koncu pisanja zapiši še to: Hvala tebi, dragi Nadangel Mihael, ker boš na svojih krilih odnesel vse moje preizkušnje preteklosti, jih preobrazil v luč večnosti in me varoval na poti uresničenja, z ljubeznijo. Nato še napišeš še 3x hvala in se podpišeš.

Pismo shraniš v ovojnico, na zadnjo stran ovojnice, najbolje desno spodaj, zapišeš datum pisanja pisma, ga zapečatiš s tremi kapljicami voska bele sveče in ga shraniš v za to namenjen prostor.

Vse dobro želim, Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]