[vc_row][vc_column vertical_content_position=”middle” text_align=”center”][crocal_title]

Šele, ko sprejmete, resnično Ljubite

[/crocal_title][vc_column_text]

Kanalizirano sporočilo po Sv. Materi Mariji (M.M.)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][crocal_video video_link=”https://youtu.be/G8mOqZpPh-g”][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]

Zapis sporočila Matere Marija (M.M.)

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]V imenu Najvišjega, vas pozdravljam, otroci moji. Počaščena sem, vesela sem, da sem danes v vašem času in v mojem času, pri meni, v mojem domu in pred mojim obličjem.

Želim vam predati modrost, tisto modrost, ki sem jo danes posredovala v imenu svojega edino rojenega sina. Da vam lahko nekako osvetlim dogajanja na vaši Zemlji, ki se dogajajo v tem trenutku. Da boste lahko z največjo ljubeznijo, vsi tisti, ki ste prisotni v tem krogu Adriana, širili srca in jih tudi odpirali mojemu edino rojenemu sinu, zato da bo vaše življenje posvetila luč. Luč, ki je pravzaprav namenjena vam. To je luč rojstva.

Ena stvar me precej žalosti, kot mater me precej žalosti. Vsi ljudje premoremo luč rojstva. Ob trenutku rojstva, ob točki rojstva v naše fizično telo, se zgodi neverjetna variacija vaše življenjske zgodbe. In od tega trenutka naprej se lahko vi kot posameznik, sami odločate na kak način boste peljali svojo zgodbo življenja naprej, seveda z nami Vodniki.

Ampak, večina med vami, nekako pozablja na to, da smo mi le Vodniki, da nismo vaši rablji. Mogoče se danes ta izraz malo bolj grobo uporablja, ampak nismo vaši rablji, smo zgolj vaši Vodniki, ki vam dajemo napotke zato, da bi si vi dovolili ljubiti in bili ljubljeni, v vsakem pomenu besede.

Beseda ljubljeni, pa ne pomeni to, da moraš imeti vsak dan, vsak trenutek ob sebi nekoga, ki bi ga ljubil. To je na nek način, izprijena ljubezen. Kajti, če ti ne moreš dati sebi tiste pristne ljubezni, ki izvira iz tvoje točke rojstva, potem zelo težko v svojem življenju ustvariš karkoli, da bi v tvoje življenje posvetil žarek svetlobe.

Da se ne bomo razumeli narobe, žarek svetlobe sveti v vsakršnem življenju. Ampak eni ljudje, eni posamezniki, ga zaradi svojega templja, obarvajo v druge barve.

Eni ga obarvajo v rdeče, drugi v roza, tretji v modro, četrti v rumeno, drugi spet v zeleno, drugi spet v vijoličasto in tako naprej. Vse to so barve življenja. Ampak samo skupaj ste lahko vi. Samo skupaj je mavrica življenja, ki se ustvarja iz trenutka v trenutek, prav tako iz generacije v generacijo.

In samo vi ste v tem trenutku tisti, ki lahko širite dobro, ki lahko širite ljubezen, ki lahko dvigujete vibracijo Zemlje. Ja drži, mi smo res vaši Vodniki. Ampak, če ne boste si vi dovolili dvigovati svoje vibracije ljubezni, potem tudi mi, vaši Vodniki, kot energija, ne bomo mogli stopiti v vašo zgodbo življenja, zato ker vaš Ego ne bo dopuščal tega, da bi vi razumeli sporočila, ki jih imamo mi za vas.

Ampak, tukaj vas naprošam eno. Naših sporočil ni potrebno sprejeti. Naša sporočila je potrebno samo doumeti. Ni jih potrebno niti izvajati, ampak jim je potrebno samo dovoliti, da se zgodijo. To se pa malce hecno sliši. Namreč, takrat ko vi razmišljate o naših navodilih, o naših priprošnjah za vaše življenje, potem priprošnjam dajete fizično podobo.

Fizična podoba pa največkrat zmaliči vse tisto, kar si človek zares želi. Torej, otroci moji, naj povem še to. Ko imate kakršnokoli željo, si dopustite to, da želja steče. Si dopustite to, da žarek ljubezni, ta variacija ljubezni sije med nami in vami. Edino na tak način boste vi, na vaši Zemlji in mi v našem kraljestvu, lahko pripomogli do tega, da bo vaša želja zaživela v popolnosti.

Vaša želja vedno zaživi v popolnosti. Ampak je težavica v tem, da tako kot vi ljudje rastete, vedno želite in zahtevate od sebe, od svojega telesa, vedno več in več in več.

Namesto, da bi si dovolili biti preprosto ljubljeni in zajemali z veliko žlico vse to, kar vam daje svet. In v tem vašem svetu in v tem, kar sprejemate, prižigali vaše lučke, zato da bi vedeli, da ste vedno ljubljeni in da lahko vedno ljubite.

Samo vi se lahko odločite za dobro ali za zlo. Samo vi se lahko odločite, kdaj boste kakšno luč obarvali v svojo barvo in samo vi se lahko odločite, kdaj boste v svojem življenju dovolili, da določena senca temnih sil zasenči vašo luč. Ne pozabite, da ste trenutno vi kot ljudje, v zelo nehvaležnem življenjskem obdobju. Ampak to je vaše obdobje rasti, vaše obdobje vaše zgodbe, zaradi katere boste vi kot osebe, lahko še močnejši in še bolj ljubili v vseh pogledih besede.

Ampak, ljubezen kot univerzalna sila, kot povezava med mano in vami in vami in mojim edino rojenim sinom, je v tem, da jo enostavno sprejmete. Ne trudite se je preoblikovati. Kakršna koli ljubezen na svetu je, je prava. In še nekaj, kar se tiče ljubezni, bi želela povedati, tudi to.

Materinska ljubezen je nekaj največjega. Ampak, zanikanje lastne materinske energije, je isto kot da bi zanikali svoj obstoj in zanikali tisto, zaradi česar ste na svetu.

Tudi jaz sem mati edino rojenega sina in po mojem edino rojenem sinu, mati vseh vas, če to sprejmete ali ne. Posredujem pri svojem sinu, ne zato, ker vi ne bi zmogli, ampak zato, ker moje besede lažje razume. To ne govorim zato, da se vi s svojimi materami ne bi razumeli, ampak govorim zato, da dajte najprej v svojem življenju vi sprejeti svoje matere in jih šele na to razumeti.

Ker sprejemanje je, največja vrednota, dajanja ljubezni na svetu. Šele takrat, ko sprejemate, šele takrat ste pripravljeni graditi največje gradove vašega življenja. Šele, ko sprejemate, šele takrat ste pripravljeni dajat, šele takrat, ko ste pripravljeni na najvišje vrhunce vašega življenja.

Zakaj v tem obdobju vojne na Zemlji, moralne vojne na Zemlji, niste uspešni?

Zato, ker se soočate in se ubadate s tem, oziroma se ubadate s tem, kdaj bo tega konec, namesto da bi se ubadali s tem, kako ljubeč, kako radosten, kako vesel, kako poln je lahko vsak vaš dan v pravi, popolni, največji meri brezhibne energijske ljubezni.

Ampak, ko govorim o ljubezni, je ena vejica, pri kateri imam pomislek tudi to, ljubezen je potrebno sprejemati. Šele takrat, ko jo sprejemaš, jo daješ. Ampak eni, ko jo dajejo, jo dajejo zastonj, brez tega, da bi karkoli dobili v zameno.

V naših časih je bil v zameno tudi kamen. Tudi s kamenjem se je dalo plačevati razne stvari, kar si ti dobrega naredil za človeka. Dandanes kamenje pomeni zlo. Dandanes kamenje pomeni to, da ti zanikaš to, da ti je nekdo, nek človek naredil nekaj najboljšega zate.

In ko zanikaš, da je nek človek naredil nekaj najboljšega zate, zanikaš tudi to, da si kadarkoli obstajal v svojem templju. Ja, vsaka človeška energija, kot verjetno že veste, ima svoj tempelj. Vaš tempelj, je vaše telo. In vaše telo ni pokazatelj tega, kaj vi zmorete v življenju. Medtem, ko je vaša energija pristne ljubezni, največji pokazatelj tega, kar vi zmorete v življenju.

Zakaj?

Ljubezen je samo beseda, ki dobi na pravem pomenu besede v trenutku, ko jo človek, ki je nasproti vas, začuti. Vi ljudje pa tako zelo radi uporabljate besedo ‘ljubim te’, kar je pa isto, kot da bi jaz v svojem jeziku povedala ‘sovražim te’.

Zakaj je temu tako?

Jaz vem, da ste nekateri na drugi strani umolknili. Ampak temu je to zato, ker je ljubezen edina univerzalna energija med vami in nami. Ljubezen je energija, ki ne potrebuje besed, ki potrebuje dejanja, ki potrebuje zgodbo, ki se gradi iz ene in druge strani.

Ne glede na to, koliko delčkov je povezanih v eno zgodbo ljubezni. Vsak delček je nepozaben mozaik v tej zgodbi ljubezni.

Zakaj?

Zato, ker ima vsak delček te zgodbe, spet svoje zgodbe. In potem se vse skupaj nadgrajuje. To je čarovnija vse ljubezni. Ljubezni ne rabite razumeti, da bi jo lahko dajali. Ljubezen morate dovoliti samo, da teče. Ljubezen je tudi potem, ko si nekomu hvaležen, da je nekaj za tebe naredil. Ljubezen je tudi v tem, ko ti plačaš nekomu za nekaj, kar je tebi naredil.

Ljubezen pa nikakor ni to, kar nekateri na Zemlji v zadnjem obdobju počnete. Ljubezen nikakor ni razdajanja, ljubezen je vedno razdajanje z enakomernim povračilom nečesa, s čemur si lahko dajatelj ljubezni pomaga in olepša svoje življenje.

Nekateri bi pomislili, da govorim samo o vaši vrednosti denarja. Ampak, to pomeni na kakšni energijski ravni ste. Če razmišljate samo o tem, da je v vašem življenju vse zastonj, da vse kdorkoli vam karkoli naredi, mora biti zastonj, potem ste zelo nizko pri svoji duhovni rasti. Ko pa si dovolite, da se stvar izmenja enakovredno, takrat pa v vaše življenje vstopi nova era in si dovolite zares ljubiti.

In če sem že prej govorila o ljubezni in o vaši besedi ‘ljubim te’, kar za mene, me prav zmrazi in mi pomeni, kot da ‘sovražim te’. Zaradi tega, ker beseda ‘ljubim te’ naj bi bila v vašem jeziku nekaj najveličastnejšega.

Ampak, kdaj beseda ‘ljubim te’ dobi na pomenu?

Ko ti človeku, brezpogojno, podariš vse, kar imaš. Se pravi, da na konec koncev podariš človeku sebe, ne glede na to, kar boš nazaj dobil. In če je človek pravi, če ni samo navidezno s teboj, ali pa navidezno s tabo, ker ima določene koristi, ti bo to tudi vrnil.

Vem, moja zgodba z Jožefom, je precej zanimiva. Verjamem, da jo mnogi med vami že poznate in tiste vaše knjige, ki jih uporabljajo znanilci na Zemlji, vi jim pravite duhovniki, nič nimam proti njim, da se ne bomo razumeli narobe.

Duhovnik je glasnik naše besede na Zemlji. Ampak, če bi bil duhovnik dobesedni glasnik naše besede na Zemlji, potem ne bi rabil tiste knjige, potem bi dovolil, da naša beseda steče skozi njega in naredil svoje ljudi enakovredne. Vse, kar počnete v vaših templjih za vero, je prav. Zato, ker edino na tak način se nekateri spomnijo na to, da smo Vodniki, da obstajamo Vodniki, da obstaja nekdo, ki jih vodi. Ampak ne govorimo o tem, da se mi v nebeškem kraljestvu, strinjamo z vsem, kar povejo.

No in če sem že pri knjigi in se sprašujem, zakaj vaši duhovniki potrebujejo knjige?

Tam noter piše naša beseda. Ampak, ta naša beseda, je tam noter malo drugačna. Ne govorim, da je napačna, ampak malo drugačna. Malo bolj poosebljena, zato da jo določeni ljudje lažje razumejo. Ampak vem, da vi, ki me danes poslušate, razumete te besede drugače. In prav je tako. Te besede razmete bolj sebi podobno. Da te besede razumete bolj sebi enako. Tako kot sem že prej dejala v imenu svoje najvišje ljubezni do svojega edino rojenega sina, je ljubezen ravno v tem, ko dihaš, ko se ti razdaš, ne glede na to, kaj boš nazaj dobil.

Ampak to ne pomeni, da moraš ti postati suženj drugemu človeku. Takrat, ko sta dva povezana v dušnem namenu, takrat se ta skupek dveh zgodb združi in tam ni suženjstva.

Če pa nekdo v paru precej izkoristi to predanost, božjo predanost drugega partnerja, je pa to lahko zelo težko. Ob tem velikokrat, v vašem življenju, pridejo razveze. In če sem že pri Jožefu. Midva z Jožefom nisva poznala razvez, ker sva sprejela nalogo biti mati in oče edino rojenemu sinu božjemu, ki je prišel na svet, zato da vas odreši.

Ampak, zato da vas moj živo rojeni sin odreši, je velika populacija ljudi sprejela kot edino možno odrešenje. Ampak dragi moji ljudje, edino vaše odrešenje je vera v to, kar zmorete sami. Je vera v to, kar lahko dajete sami. In je vera v to, kaj zato kar dajete sami s hvaležnostjo, vzamete nazaj, ker vam to pripada.

In tukaj se potem zaključi krog dajanja in sprejemanja. V vašem svetu, pa je v tem trenutku stanje takšno kot je. Zaradi tega, ker si vi v vašem življenju niste dovolili sprejemati. Dovolili ste si samo dajat, dajat, dajat, dajat in ste recimo, da sta dva kot bi bila, jaz pa moj Jožef, dajala na kupček. Samo na kupček sta dajala in nista videla, kaj sta ustvarila. Zaradi tega, kar sta ta kupček vedno imela za svojim hrbtom. Se pravi, takrat je zveza največkrat obsojena na to, da se razide. Razhod.

Zakaj ljudje lahko rečete, ko se dve duši, ki sta po dušnem namenu skupaj, razideta, rečete razhod?

Zakaj temu ne rečete preprosto, konec obdobja, konec določenega dajanja, konec določene naloge, ki sta jo dala drug drugemu?

Ampak, sedaj sta dolžna odpustiti drug drugemu, da gresta naprej. Vse to je ljubezen. Ljubezen je sprejemanje, dajanje in dopuščanje. Odpuščanje pa je res največja vrednota ljubezni, ki jo vsakdo med nami premore.

Ampak večina izmed vas ljudi, odpušča še vedno z nekim vzrokom. Pri odpuščanju vzroka ni.

Zakaj ni vzroka za odpuščanje?

Zato, ker smo vsi mi ljubezen, na različnih stopnjah rasti. In ko se ti prepustiš toku ljubezni, potem v vsakem trenutku, brezpogojno zaupaš in veš, da lahko v svojem življenju dosežeš največ, kar ti je v danem trenutku dano, da res sprejmeš tisto, kar premoreš.

Po eni strani pa se dogajata dve stvari. Na eni strani se obračate z molitvami na nas. Na drugi strani te molitve zanikate s tem, ker se bojite stopiti na pot, ki je ne poznate. In na tretji strani se pa bojite teh nalog, za katere veste, da so vaše, da so energijsko vaše in se jih bojite izpolniti. Se pravi, posledično se bojite slediti nam, našim načelom in naši energiji, zato da bi bilo v vašem življenju dobro.

Dragi moji otroci, ne pozabite na to, da ste iz ljubezni prišli in v ljubezen se vračate. Če bo pa vaše življenje in ljubezen, v pravem pomenu besede, pa se lahko odločate zgolj sami. Samo vi, tako kot sem že prej dejala, lahko razlikujete oziroma razločite, med temo in svetlobo, na hitro povedano. In samo vi se lahko odločite, kakšen dan bo v vašem življenju.

Ali boste dovolili, da v vašem življenju pada dež ali boste dovolili, da z nasmehom v vašem življenju, vlada sonce?

To je popolnoma vaša odločitev in vaša domena. Večkrat v svojem življenju, bi bilo vredno se objeti, večkrat v svojem življenju bi se bilo vredno ljubiti na način brez dokazovanja. Večkrat v našem življenju, bi se bilo vredno osredotočiti na to, kaj smo kaj ste, ampak ne na to, kaj bi morali biti.

Vaša zgodba najvišje ljubezni temelji na sprejemanju. Ampak večino vas, ker se hoče dokazovati, ker hočejo pokazati, da so nekaj več, to sprejemanje preobrazi v dokazovanje: bom jaz tebi že pokazal/a, da nekaj zmorem.

Drage moje, dragi moji otroci. To ni ljubezen, to je zanikanje tega, da ste šibki. Vsakdo izmed nas v življenju, ima pravico biti šibek. Kajti šibkost je izraz ljubezni do nas, do sebe in do edino rojenega sina.

Naj vas ne bo strah reči, da določenih stvari ne zmorete več. Naj vas ne bo sram reči, da bi za določeno stvar še raje počakali, ker enostavno ni vaš čas. Na vse stvari, ki pridejo v vaše življenje, tudi na razhode, kot jih vi imenujete in vnovično srečevanje Duš, morate biti v popolni pripravljenosti. Popolnoma pripravljeni. Kajti, če naredite en korak napačen korak, ki ni po vaši volji, so potem lahko vsi koraki, v vašem življenju popolnoma napačni.

Nihče od vaših sorojakov ne more vedeti, kaj čutite v tem trenutku. Vi pa lahko to čutenje izrazite s tem, da podarjate in podarite sebi nekaj, kar vam je dano v življenju in da se s tem, ko sebi podarjate, dvigujete v energijski moči in še naprej, še naprej, še naprej podarjate sebe.

Ampak ne pozabite pri tem, ko podarjate sebe, sprejemati tudi enakovredno plačilo, darilo za nazaj. Ker ni največja vrednota v ljubezni, dajanje. Prav tako ni največja vrednota v ljubezni, razdajanje. Prav tako ni največja vrednota v ljubezni neprestano dajanje in to, da ustrežeš nekomu.

Ampak je največja vrednota ljubezni, to kar večina vas ljudi jemlje kot pohlep. Veličina izraza ljubezni je v tem, da si ti dovoliš sprejeti vsak trenutek tvojega življenja, dragi otrok, točno takšen kot je. In si ga ne trudiš spreminjati, ampak čakaš na tisti, čakaš na tvoj vstop zato, da lahko zasiješ v vsej svoji vrednosti ljubezni.

In ko na pravilni način, ko na sebi pravi način zasiješ v pravi ljubezni, ti občestvo okoli tebe, to ljubezen začne tudi vračati. Prej te lahko, zaradi te iste ljubezni, omalovažujejo, te imajo za bedaka, te imajo za nekoga, ki širiš grozodejstvo na tej Zemlji. Ampak širiš samo ljubezen. Ampak ljudje bodo začutili, kdaj širiš ljubezen. Takrat, ko jo deliš iz sebe brez pričakovanja, ampak s sprejemanjem.

En zlat rek je, ki ga jaz tako zelo rada uporabljam: sprejmi, da da boš lahko dajal, oziroma: daj, da boš lahko sprejemal s srcem.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]