[vc_row][vc_column text_align=”center”][crocal_title]

Darilce dobrodošlice:

Skrb za plamen Duše

[/crocal_title][vc_column_text]

Kanalizirano sporočilo NadAngela Gabriela

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][crocal_video video_link=”https://youtu.be/djbblJPg7x0″][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]

Zapis Gabrielovega sporočila:

“V zavedanju vsega kar imam. S hvaležnostjo predajam svojo Dušo svetlobi in predajam tisto, kar mi več ne služi, zato da bodo drugi, tega doživeli sebi lastno spoznanje in se dvignili nad svojo vibracijo.

Zato, da bodo občutili tisto najvišjo vrednoto ljubezni in da bodo lahko objeli tudi tisto, kar je bilo do sedaj v njihovem življenju nedosegljivo. Zato, ker so mislili, da lahko samo z mislimi usmerijo in ustvarijo vse, kar imajo v življenju.

Vaše misli so največkrat vaš rabelj. Vaše misli so znanje vaših prednikov. Vaše misli so načela vaših prednikov. Vaše misli so zgodbe vaših rednikov. Vaša resnica najvišje možne ljubezni, pa izvira povsod od nekod drugod. Izvira iz vas samih.

Večina od vas, kar me zelo žalosti, je pozabila, da Duša v svoji najvišji vrednoti ljubezni, lahko premore vse, kar ima, vse kar nosi in vse kar podoživlja.

Vse, kar podoživlja, skupaj z drugimi, z njenimi sojetniki, sojetnicami v tem življenju, je to zato, da sama kot Duša s svojo najvišjo ljubeznijo, gladi svoje bisere, se pravi svoje poslanstvo, zaradi česar je na Zemlji. Večina od vas ljudi, pozablja na pristno ljubezen. Pozablja tudi na svoje poslanstvo. In dokler boste pozabljali na svoje poslanstvo, bo vaš svet tak.

Več kot se vas bo obračalo k svojemu poslanstvu, bolj bo vaš fizični svet, lahko tekel v pravi meri in v pravi smeri. Trenutno vas svet teče v smeri egoizma, egocentričnosti, dokazovanja. Ampak, če smo čisto iskreni, v tem košu ni ljubezni, ni zgodbe, ni čutnosti.

Zakaj se potem večina ljudi od vas obrača k dokazovanju, obrača k mišljenju, da mora imeti nekaj nesrečno. Ampak večina od vas pozablja, da je skupina sebe in da je zato nesreča.

Ne, ne. Ne govorim, da ste imeli nesrečo, ali pa da je vaše življenje nesrečno, ali pa, da ste imeli določena nesoglasja. S tem, ko ste želeli ugajati drugim, ste pozabljali na sebe. To pa govorim.

In zaradi tega, ker je na svetu tega preveč, je trenutno v vaši zemeljski eri taka situacija kot je. In če sem že danes poklican, da predam to, kar imam za predati, zato da bo vaš svet lahko zaživel v ljubezni, je to, da vas spomnim, ne da od vas zahtevam, ampak vas spomnim, da ste samo vi tiste luči, tista bitja ljubezni, ki lahko s svojo vibracijo naredite največ, zato, da se bo svet preobrazil, da bo svet zasvetil.

Ne misliti, da kot posameznik ne morete nič narediti. Kot posameznik, je dovolj, da očistite zgolj eno točko pri sebi. Kajti, s tem ko boste očistili eno točko pri sebi, boste očistili štiri strani svojega neba, se pravi sever, jug, vzhod, zahod. In potem boste lahko v svojem telesu tudi usrediščeni.

Kaj pa je biti usrediščen?

Biti usrediščen, pa je tisto, ko si vi dovolite skrbeti za svoj duševni plamen, oziroma za plamen svoje Duše. Večina ljudi, v tem obdobju, odhaja iz tega sveta in se pridružuje našemu svetu, zato ker ne zbere dovolj moči in volje, da bi v svojem ognjišču poskrbela, za tisto, zaradi česar lahko poskrbi posameznik, da je svet lep.

Vsak od vas ima določeno poslanstvo, tega upam, da se zavedate in zaradi tega je svet lep. In ko si boste dovolili poskrbeti, da bo v vašem ognjišču vedno tlel ogenj vaše Duše, potem boste tudi v vašem življenju, lažje sprejemali odločitve, ki vas bodo dvigovale, dvigovale, dvigovale, dvigovale, dvigovale, dvigovale….

In potem ne bo več vprašanje, če je v vašem življenju, kakršno koli stvar delate prav. Ne bo več vprašanja, kam se moram obrniti. Ne bo več vprašanja, kaj moram narediti. Ampak to boste preprosto vedeli. Ja, preprosto vedeli boste.

Ker vaše vedenje, je gonilna sila vaše Duše. Pustite vaše misli. Vaše misli so zapis vaših prednikov, se pravi, da vaše misli si lahko lastijo vaši predniki. Vašo Dušo pa si morate lastiti sami. Ta trenutek si je ne morejo lastiti vaši predniki. Vaše rojstvo si lahko lastijo vaši predniki.

Tega trenutka ne more nekdo povzeti, kdor ni vi. Vaši predniki, si lahko lastijo ta trenutek, če vi to dovolite, ker ste čustveno razvrednoteni, se bojite biti sami. Potem lahko tudi vaša preteklost vpliva na ta trenutek. In ne pozabite, če ste tudi fizično sami, osamljeni niste nikoli.

Ker v vaši sferi, je v tem trenutku, vsak od ljudi, ki ste trenutno pred Adrianovim telesom, vsi ki v tem trenutku poslušate, vsak zase postavljenih 44, še enkrat ponavljam 44 angelov vodnikov, usmernikov in tako naprej, zaradi katerih se vam ni treba bati.

Problem je v tem, da vi ne znate uporabiti, ne znate živeti v sozvočju z našimi energijami. Zato se tudi dogaja to, da pride v kolaps, v zemeljskem svetu, do kolapsa, do čustvenih nesoglasij, do čustvenih poniževanj, do vseh situacij in vi pravite čustvene drame, zato ker ne prisluhnete, zato ker si ne dovolite sesti se dol, ampak vas se je strah dejansko sesti dol, ker mislite, da takrat, ko sedete dol, da takrat sedite sami.

Šele takrat, ko sedete dol sami s sabo, šele takrat je okoli vas, na tej eni točki zbranih 44 angelov in vsak od teh 44 angelov, če sva čisto odkrita, sta to dve osmici. In te dve osmici, ena je dušna in ena telesna. Običajno moja telesna neskončnost, večno dela. In tistih 22 angelov dela na polno. 22 angelov, ki bi pa moralo delati v sozvočju s tvojim poslanstvom, s tem, zaradi česar si poslan na Zemljo, da svetiš kot luč. Tistih 22 angelov pa počiva.

Zato je sedaj na Zemlji kolaps. Ker vsi ljudje, v trenutku ko ste sami s sabo, teh 44 angelov odrivate vstran, ker mislite, da lahko sami naredite stvari. Ampak tudi, če nas fizično ne vidite, obstajajo ljudje, ki nas vidijo. In tudi, če nas fizično ne vidite, vedite da smo prisotni.

In da je vsaka vaša fizična misel, ukaz nam, kako naj odreagiramo, da boste vi srečni. Če boste vi delovali v malodušju, bomo vam mi to malodušje dali. Če boste vi delovali v sreči, vam bomo srečo pomagali dvigniti, obogatiti. Če boste vi delovali v veselju, bomo pomagali narediti tako, da bo z vašo pomočjo, celotno vesolje veselo.

Samo na vas je, vaše misli so od vaših prednikov, vaša Duša ni. Ampak, zaradi tega, ker ste potomec svojih staršev in ste v otroštvu do svojega enajstega leta prejeli vzorec obnašanja, oziroma pravil svojih staršev, so v tem trenutku vaše misli zamazane in vam ne dovolijo biti v lastnem ognjišču. Ne dovolijo biti v lastnem sozvočju, ker vedno razmišljate, kar naredite prav.

A prav boste naredili takrat, ko si boste dovolili to, da vaš plamen v vašem ognjišču neprestano gori. To pa naredite tako, da se enostavno prepustite določenim situacijam. Trenutno ste med štirimi stenami in dobro je, da ste doma med štirimi stenami.

Trenutno imate umazano vaše bivališče. Dobro je, da imate trenutno umazano vaše bivališče, ker se lahko na tak način ukvarjate sami s sabo. Trenutno so vam določene fizične stvari odvzete in dobro je, da so vam določene fizične stvari odvzete, ker na drugačen način niste slišali. In kaj je ne nazadnje trenutno ste tudi primorani, da tudi v ogledalu vidite sebe in samo sebe.

Samo vi ste torej odgovorni in zaslužni ali bo vaš plamen v domačem ognjišču, zacvetel in zaplamtel, ali boste dovolili, da vam mi, po vaši volji seveda, namesto lepih stvari pošiljamo tisto, o čemer sedaj razmišljate, ker mislimo, da imate vi tako prav.

Nadangel Gabriel sem bil z vami in zelo v veselje mi je bilo, da sem si lahko spet malo izposodil Adriana, da sem preko njega lahko predal določene stvari. Ampak mi kot Stvarstvo, kot višje Stvarstvo, nismo jezni na vas. Nas žalosti, kakšni rablji, čustveni in duševni rablji ste vi sami do sebe.

Prej, ko boste dovolili, da ena mala stvar, dlaka na vašem telesu, stoji narobe, v tistem trenutku boste lahko popolnoma sodelovali z nami in bili popolni v svoji nepopolnosti.

To sem želel še za konec povedati. Zdaj pa vas počasi zapuščam.”

…po Nadangelu Gabrielu, zate Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]