[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6000″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 10. teden 2021

Po pripovedi Vodnikov je sedmero dni, ki so pred nama, resnično prelomnih in tistih, ki bodo dobesedno ločile ta trenutek od tistih, ki še prihajajo. To obdobje bi lahko poimenovala tudi, obdobje boja me temo in svetlobo.

Ker je energijski krater trenutno podvržen vsem tem temnim silam, bodi pozoren predvsem na odločitve, katere nikakor ne sprejemaj z ‘glavo skozi zid’, ampak preprosto počakaj, da se zgodijo. Ne išči odgovorov tam, kjer ti trenutno niso dani slišati. In ne. Ne delaj zaključkov tam, kjer se že na daleč vidi, da je možno nadaljevanje.

Nadaljevanje s tabo ali brez tebe, pa bo odvisno od dojemanja tvoje sedanje situacije. Če ti nekaj ni dano videti, slišati ali celo dojeti, te prosimo, da to obdobje posvetiš sebi, svojemu jazu in si dovoliš vprašati, zakaj si pri vseh teh možnostih, dovolil, da te življenje pripelje do točke, na kateri si danes.

Ko si boš dovolil videti dejanski odgovor, boš spoznal, da dobra mera dogajanj okoli tebe in dejanj, v katerih si se znašel, ni bilo odvisnih samo od tebe. Zelo težko je dojeti, da je pred tabo sedmero dni, ki bodo ugašali druga za drugo in odšle v spomin brez pomena.

Zato tudi previdno, kaj počneš, kako se odzivaš in kako dojemaš določene situacije, ki bodo kljub tišini, razkrile marsikaj pomembnega za nadaljevanje tvojega življenja.

Čeprav bo tišina kričala po svoje, preživi teden čim lepše.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]