[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6012″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 11. teden 2021

Vse se zdi nekoliko negotovo in postavljeno na točke, iz katerih z najboljšo voljo le s težavo, karkoli prebereš. Vendar naj te že takoj opomnimo, da nisi ti tisti, ki bi moral brati vrstice. Ti si tisti, ki naj bi svojim vrsticam, navdahnil življenje. Lahko se zgodi, da se ti je v danem obdobju, resnično vse rušilo, vendar je to zato, ker si v svoji fizični preteklosti, preprosto pozabil na ključ, ki lahko spremeni prav vse.

Morda bi bil čas, da se nehaš toliko naslanjati na to, da so za tvoj neuspeh in za vsako tvoje nesoglasje, krivi vplivi narave. V preteklem obdobju, ti je bilo namreč vse to postavljeno zgolj zaradi tega, da bi se, kljub vsej tej navlaki preteklih dejanj, lahko znova postavil v svoj čas.

Četudi se ti zdijo, trenutne situacije, neizbežne in bi jih najraje obšel, imamo zate samo eno vodilo. V kolikor se boš v tem obdobju trudil zaobiti nekatere situacije, ti sporočamo, da se bodo prav te situacije znova vračale in vračale v tvojo zgodbo, dokler ne boš dojel, da v sebi nosiš moč odločitve, čemu boš v svoji zgodbi naklonil prednost.

Dovoli si razmislek in ne hiti z zaključevanjem situacije. Za slednje bo nekako še čas. Raje pokloni objem ljudem v svoji bližini, jim daj priložnost, da se uravnovesite in znova vzpostavite pristen stik. Tako boš lahko tudi spoznal, da so morda bili nekateri koraki v tvoji preteklosti, izraz Ega, ker si želel ubežati odgovornosti ali si nisi dovolil slišati, da nekdo drug preprosto ve in čuti, zakaj se ti odzivaš tako.

Za kratek čas, resnično za kratek čas, trenutno odpiraš vrata preteklem odnosu in situacijam, to pa je zgolj zato, da se boš v pomladi lahko dvignil kot feniks iz pepela, se osvobodil strahu in začrtal temelje tam, kjer si že dolgo želiš, pa do sedaj še ni bilo priložnosti.

Pripoveden teden, v zavedanju tega, da je vse postavljeno tako, da te pripelje do lastnega uresničenja, želim.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]