[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6022″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 12. teden 2021

Preplet energij v obdobju, v katerega vstopava, bo precej zgovoren. Predvsem na področju osebne izraznosti ter osebnega, dušnega poslanstva, bomo v tem obdobju, prejeli premnoge odgovore, s strani okolice. Ti odgovori ti bodo sprva prinesli kanček zmede. Saj ne boš takoj vedel, kam natančno jih postaviti.

V kolikor se malo dotakneva preteklih obdobij, so ta vse od začetka letošnjega leta, bazirala na spravi, odpuščanju in razumevanju. V ospredju so tako bila tvoja čustva. Kar je precej prikladno tudi s karmičnim delovanjem. No, s polno luno, pa tudi ti vstopaš v obdobje zaključevanja karmičnih odnosov.

Zatorej se lahko v tem obdobju dogodi, kar nekaj skrajnosti. Že pozitivni dogovori, lahko čez noč, spremenijo svojo podobo. Neko dejanje iz okolice, te lahko dodobra zamaja pri tvoji odločitvi. Vendar, srčno upam, da boš izbral dovolj poguma ter moči, da ne boš padel pod vpliv še zadnjih krikov temnih sil.

Vse, kar si si začrtal, pa v preteklem letu, zaradi te in one situacije, nisi zmogel izpolniti, bo od sredine tega obdobja, počasi začelo prihajati v tvojo zgodbo življenja. Tukaj tudi ljudje iz tvoje preteklosti, niso izključeni. Ogromno ti imajo povedati, le prisluhni jim, kajti razkrijejo ti lahko premnogo resnic.

V obdobju tihih viharjev, tako počasi napni jadra svoje Duše in si dovoli pluti z ljubeznijo.

Uroš Adrian[/vc_column_text][crocal_divider][crocal_single_image image=”6025″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row]