[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6032″ retina_image=”6032″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 13. teden 2021

Pred nama je obdobje velikih prelomnic, kjer bo pokalo po šivih. Ogromno se bo govorilo o nestrinjanjih in nemalo bo idej, kako bi ta nestrinjanja mnogi lahko izluščili iz svojih življenj.

Vendar, prav v teh idejah, tiči zajček. Na dolgi rok, so prav te ideje, lahko velika past, za tiste, ki se želijo osvoboditi nekakšne čustvene navlake, za katero so prepričani, da jim onemogoča pot naprej. Dlje, ko bodo brodili po tej navlaki, prej bodo spoznali, da se smisel skriva nekje drugje.

Spet na drugi strani, pa bomo tisti, ki bomo s kančkom dobrega, z dobro mero zaupanja in zavedanja o sebi, v svoje zgodbe lahko počasi vpeljali uresničenje nečesa, kar je bilo že dolgo na naši poti, pa zaradi okoliščin, prav to uresničenje, ni bilo izvedljivo.

Na zelo veliki preizkušnji bo notranja moč, ki jo vsakdo nosi v sebi in zaupanje do sebe. Slednje bo hkrati vodilo in hkrati tudi gromozanska ovira za tiste, ki samo čakajo, da se nekdo, iz njihove čustvene preteklosti, vrne. Teh vrnitev, bo v tem obdobju naslednjih sedmih resnic, veliko. Nikjer pa ni popolnega zagotovila, da bodo te vrnitve tudi obstale na točki. Mnoge se bodo namreč na točki svoje vrnitve, spremenile v prah.

Tistih nekaj, kar pa bo ostalo, pa je lahko na dolgi rok, zelo velika preizkušnja odnosa do sebe, za tiste, ki od njihove vrnitve, pričakujejo vnovičen začetek.

Previdno in z razmislekom skozi viharje občutkov.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6036″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row]