[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6045″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 14. teden 2021

Pred nama je obdobje velikega zatišja, lahko bi rekla tudi spokoja in tistih majhnih trenutkov, ko se bodo nekatere silnice povsem znova združile in ti omogočile pot naprej. Vendar te moramo opozoriti, da tukaj ne govorimo o novih začetkih, marveč o novih priložnosti, glede nečesa, kar je že bilo v tvojem življenju, pa zaradi svojega Ega, te priložnosti, nisi bil sposoben videti. Lahko tudi, da si jo zavrgel ali pa jemal kot trenutno nepomembno.

Razumemo, da v svojem življenju daješ prednost nekaterim mesenim stvarem. A ne pozabi, kdo si v svojem bitju. Si nekdo, ki sije in si lahko nekdo, ki lahko omogoča, da je Svet lep. Zato uporabi to zatišje v smer, da spoznaš modrost odpuščanja, si dovoliš občutiti svobodo, s tem ko se odločiš zase in tako odpreš poti na premnoge življenjske smeri.

Ne, tukaj ne govorimo o tem, da je v tem obdobju vredno začeti. Nikakor, kajti če hitiš z začetkom, v svoji kreaciji lahko uprizoriš tudi hiter padec, ki bi bil precej boleč zate. Govorimo pa o tvojem času, ki je dejansko namenjen osebnostni kreaciji želenega. To zato, da boš ob pravem vetru, takrat ko bo to mogoče, usmeril jadra svojega delovanja v pravo smer.

Ne pozabi, pomemben si ti in tvoje kreacije.

Po navdihu Neba in v objemu ljubezni.
Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]