[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6082″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 15. teden 2021

Križišče v času, kjer bo na vrata nekaterih starih Duš, potrkala čustvena preteklost, pomeni samo to, da je pred nami obdobje razčiščevanja. Tisto, kar se je v preteklem času s pridom pospravljalo pod preprogo, bo v teh dneh strašilo iz vseh kotov. Od nas bo tako odvisno, kako se bomo z vsem tem tudi spopadli.

Namreč, energijska raven zavedanja, se vsekakor dviguje. Že iz tega vidika pa je vredno, da preteklosti ne puščamo za seboj, ampak jo očistimo v vseh pogledih. Ker pa je to tudi obdobje, kjer bodo stare Duše nekoliko v prednosti, se lahko dogodi, da bodo v ospredju tudi dogajanja, ki so trdno povezana s karmičnimi obračuni.

Prav tako bodo popokale tudi vezi in navezave, ki imajo temelje v karmični preteklosti. Zaradi slednjega, se lahko zgodi, da bodo imeli čustveno občutljivi posamezniki, lahko tudi vizije kot, da so nek dogodek že doživeli.

Bo pa to obdobje postreglo še z eno skrajnostjo, ki prinaša možnost nadaljevanje starega. Tistim, ki se dogodi to, da boste morali v prihodnji dogodek privleči tudi del čustvene preteklosti, pa je to vaša priložnost, kot nek popravni izpit, da se postavite zase, da pričnete verjeti v svojo energijo in da tudi zaključite nek čustveni nesmisel, v kolikor ste mnenja, da je temu tako.

V drugi polovici tedna, lahko pričakujete hitro pozitivno razrešitev nečesa ali neko informacijo o nečem, kar ste že davno pojmovali kot zaključeno in pospravili v pozabo.

Preteklost se bo tako plazila iz vseh kotov. Previdno samo, da tokrat z razrešitvijo osrečite sebe.

Pripoved tedna naj vam prinese čim več dobrega.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]