[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6087″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 16. teden 2021

Nevihta na področju določenih prepričanj v tvoji okolici, bo tokrat začinila obdobje. V tem obdobju je namreč čas vzpostavitve nekaterih novih temeljev, ki prinašajo osebnostno nadaljevanje.

Kaj pa pomeni osebnostno nadaljevanje?

To pomeni, da si v svoji zgodbi življenja, končno in z največjim zanosom, dovoliš izbiro zase. Vendar, naj te opozorim, da te naj nekatera prepričanja, ki jih bo tvoja odločitev sprožila v tvoji okolici, ne odvrnejo od končnega cilja. Drži, da do uresničitve tega, za kar se boš od-ločil v tem obdobju, potrebuješ čas, razmislek in prepričanje.

Vodniki so namreč načela, da si tokrat že dovolj zrel, da te peljejo po tisti poti, kateri ti s svojim prepričanjem, daješ prednost. Nikar se ne ustraši lekcije, ki bo tvoji odločitvi sledila. Od razrešitve nje, je namreč odvisen tvoj cilj ter uspeh.

Ja, govoriva o tvoji prihodnosti. Vendar pred tem dovoli, da tvoja preteklost spregovori o tem, kar še ima povedati. Ne govorim o negativni prispodobi, vendar govorim o tem, da je zagotovo čas, v katerem si moraš dati priložnost, preprosto biti in končno sprejmeš življenje v svoje roke.

Ko boš to storil iz sebe in zaradi lastnih uspehov, boš v tvojem pogledu najuspešnejši in ne nazadnje svobodnejši.

Sprejmi obdobje, ki ti prinaša nove začetke, s pravo odločitvijo o sebi in zase.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]